(( Başlığı yanlış açtığımdan dolayı admin arkadaslar kusura bakmasın.. Foruma bugünden itibaren yoğunluk göstericem uzun zamandır buradayım ama paylasım bugüne kısmet.. Umarım kariyerimi beyenirsiniz... ))

FLAS FLAS FLAS !!! Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ın istifasındaki tüm gerçekleri SoCCeRCeNTeR açıklıyor...
Vee.. İşte Skandal ın gelişimi...
25 Ağustos...
Antreman sonrası..
Genel Menajer Sinan Engin futbolcuların düşük performanslarından ötürü Saglam a fırca atar.. Bunu yediremeyen Saglam sert çıkar ve " Bıktım senin bu saçma hareketlerinden. Takıma zarar veriyorsun.. Senin olduğun yerde ben olmam" deyip istifasını verir..
26 Ağustos...
Yıldırım Demirören özel uçağına atladığı gibi soluğu Konya da alır.. Konya başkanının tahsis ettiği özel araçla Konya ya 120 km uzaklıkta olan Akşehir e giden başkan eski dostu Ahmet Bey in yanına giderek Eren Ceylan ı ikna etmesini ister.. Akşehirspor un teknik sorumlusu Eren Ceylan ı yıllık 600 000 $ a ikna eden Demirören yeni transferi kamuoyuna duyurma görevini yine Engin e verir..
26 Ağustos 2008 / 19:00 " EREN CEYLAN BEŞİKTAŞ'TA !! "

İlk Basın Toplantısı
M =Muhabir
EC=Eren Ceylan
M : Sayın Ceylan öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz..
EC: Teşekkür ederim arkadaslar.. Öncelikle şunu bilmenizi isterim. Beşiktaşı en yüksek mevkide göreceğinizden şüpheniz olmasın.. Taraftarıma saygılarımı sunuyorum. Umarım bizim için keyifli bir lig olur.
M : Hocam Ertuğrul Sağlam ın istifası hakkında ne düşünüyorsunuz?
EC: Kendisi bu camiaya büyük emekler sağlamış bir isim. Ancak şu anda düşünmem gereken daha önemli işlerim var.. Teşekkür ederim
M : Son hocam.. Bi dk son soru..
EC: Evet Buyrun ?
M : Rıdvan Dilmen'in Guiza ve Bobo yorumu var ikisinin çekişeceğini iddaa ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz Bobo mu Guiza mı ?
EC: Bu ligte sadece 2 forvet yok arkadaslar.. Teşekkür ederim hepinize iyi günler.