Anxiety Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonun ilk ekran görüntüleri yayımlandı. Oyunun PC versiyonu grafik yönünden oldukça geliştirilecek (daha gerçekçi ışıklandırmalar ve daha yüksek çözünürlüklü dokular bulunacak), yeni bir kayıt (Replay) sistemi bulunduracak (bu kayıt sistemi ile 30 saniyelik kayıtlar yapabileceksiniz ve bu kayıtları İnternet üzerinden paylaşabileceksiniz) ve daha iyi çoklu oyuncu şeçeneklere sahip olacak (16 kişiye kadar destek veren sunucuların oyunun PC versiyonunda daha çok kişiye destek vermesi bekleniyor) oyunun ilk ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu 18 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.
bufe1905 Ya arkadaşlar Piyasada GTA IV Pc versiyonu geçiyor. Ben doğru olmadığını biliyorumda bide size sorayım dedim.VAr mı böyle birşey yoksa San Andreasın üstüne kurulu birşey mi?
venomX Orjinal Mesajı Yazan: bufe1905 Ya arkadaşlar Piyasada GTA IV Pc versiyonu geçiyor. Ben doğru olmadığını biliyorumda bide size sorayım dedim.VAr mı böyle birşey yoksa San Andreasın üstüne kurulu birşey mi? valla san andreasın üstüne kurulumu bilmem ama videodaki hareketleri bana san andreası hatırlattı biraz benziyor pc 3 dekiler şanslı ama kimsenin derdi grafik değil ama sadece bu oyun için oynayış ve şehir önemli bence ama sadece bu oyun için
_AYDIN_ Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 valla san andreasın üstüne kurulumu bilmem ama videodaki hareketleri bana san andreası hatırlattı biraz benziyor pc 3 dekiler şanslı ama kimsenin derdi grafik değil ama sadece bu oyun için oynayış ve şehir önemli bence ama sadece bu oyun için Dediğinden hiç bir şey anlamadım.
venomX Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 valla san andreasın üstüne kurulumu bilmem ama videodaki hareketleri bana san andreası hatırlattı biraz benziyor pc 3 dekiler şanslı ama kimsenin derdi grafik değil ama sadece bu oyun için oynayış ve şehir önemli bence ama sadece bu oyun için Dediğinden hiç bir şey anlamadım. iyi o zaman bidaha anlatıyım dedim ki san andreası anımsattı video pc dekilerin amacı grafik değil oynayış ve şehir pc3 dekiler çok daha şanslı oyunu hem oynayış hemde grafik açısından iyi oynuyorlar