wickedqame **cm08de oLması Lazım bakın vardır orda.. Ama bide bu tsLnin bu seneki topu yenimi çıktı yoksa geçen sene varmıydı??**
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla yeni Tam adı Totalninety laser II die model varye yeni üçgene fln benzio onu diorum O topu sanki ben daha once gördüm ya.:S nike'da fLn hep görüyodum sanki öyLe hatrLıyorum.. ama top yeni yapıLdıysa biLmem..
__MeTeHaN__ abi çok güzel de oyunda iğrenç gözüküyo? başka başka topların yerine ekledikçe anladım her eklediğin topun birleşme şekli var doğru olanı bulmak gerek galiba ve de yaklaşık 120 top var hangi bi yardım be?
CHaTLaK17 herhangi bi nike yerine ekle arkadaşım hiç denemedim oyunda(eklemeyi bilmiom çaktırma :D ) :S buldum ve paylaştım!
Gay Aytu Orjinal Mesajı Yazan: .seRKan. indir Yüklemek için cm08 gereklidir ALINTIDIR. Şey ee...Monkey Dragon ile olmazmı? bilenler:bjkli_canturk@h..........
.seRKan. Orjinal Mesajı Yazan: sunaldinho ya yine olmadıki ilk sayfadaki top gibi. bütün top modellerinde denedim ama olmuyorr Kendi modelleri zaten var başkalarını neden deniyorsun ben de kullanıyorum aynı topu kendi pc imden ss Ayrıca monkeyle olmaz cm08 lazım
Carricudizilla yeni yama yapıp oraya koydum tsl,epl ve la liga da onu kullanıyorum.'Carricudizilla Store'Forumunda Bulabilirsin