Mükemmel bir transfer ya. Komple bir oyuncu oldugunu düşünüyorum. Fizik gücü iyi mücadeleci ve süpriz derecede çok güzel golleri olan bir isim. Sabah ntvspora baktıgımda inanamadım. Kewell şöyledir böyledir dedik durduk haklı yönlerimizde var ama bu oyuncu için tek bir laf bile edilemez. Türkiye Liginin şu an en kaliteli forveti. İş yapcagından şüphem yok.
Karşılaştırma yapma falan demiş Eren ama yapmadan duramıcam. Kariyerinde çok önemli klüplerde forma giymiş ve çok iyi tecrübeye sahip 27 yaşındaki Baros 7 millyon euro. Sadece bir Sezonda kendini ciddi anlamda gösteren ve kariyerinde vasat takımlarda forma giyen 27 yaşındaki Güiza 17 milyon euro. Fenerbahce yönetimi bu döneme kadar mali açıdan çok güzel getirdi takımı ve çok iyi bir durumdayız böyle olmamız demek Güiza o kadar para vermemiz anlamına gelmiyor. Al işte bana göre Güizadan çok daha kaliteli bir isim 10 milyon euro kadar daha ucuz. Azcık yönetimin acele etmeden avrupadan alacaksa avrupa transfer piyasasını çok iyi takip etmesi gerekiyor. GS yönetimini tebrik ediyorum.