Ben de bi aralar kendi uğraşlarımla bişeyler yapmıştım. Sadece PES için değil ama usandım şimdi. O yüzden PES 2008 e nasıl forma konur daha hiç araştırmadım. Veri dosyaları PES 6 sürümüne kadar olandan çok farklı. Ben sana şöyle yardımcı olabilirim: bi kere logolar falan bunları photoshop bilmeden yapamazsın. eğer biliyosan internetten doğru logoları, doğru formaları en uygun biçiminde bulup, arkadaşın da dediği gibi, hazır PES 2008 boş formalarından bulup düzgün bir biçimde overlay yapacan. sonra bu formayı iki şekilde yerleştirebilirsin: ya kitserverle, ya da oyunun dosyasına direkt atarak ki ben hiç kitserverle forma koymadım. Oluşturduğun formayı yerleştirmek için: Mesela Galatasarayın eski forması yerine 2008-2009 formasını koymak istiyosan önce pes 2008 klasörünün içindeki img klasöründeki dosyaları açabilecek bi program bulman lazım. bulursan zaten iş bitmiş demektir, programı öğrenip doğru dosyadan galatasarayın eski formasını bulup yenisiyle değiştircen.
He "Ben bunları zaten biliyodum." dersen de, dediğim gibi, PES 2008 ile hiç uğraşmadım. Ama dersen ki "PES 6 olsun, farketmez", sonuna kadar yardımcı olurum.
Aslında yapabilirsin, bize de kimse öğretmedi. Sadece doğru program, doğru forma, photoshop. Bu kadar.