L.ARAGONES FB formalarını beğenmedi ve yönetime tüm formaların hakkının nike markasına verilmesini istedi ve resti çekti ! Aziz yıldırım(Basın'a açıklama):Ne kadar tecrübeli hoca olursa olsun fenerbahçe kurallarını çiğnemeyiz !
BASIN : Bu aragonesle bağların kopması demek mi oluyor başkanım
Aziz yıldırım : tam üstüne bastın evlat ! Taraftarlarımız hiç düşünmesin en kısa zamanda yeni ismi açıklıyıcağız.
Ertesi gün 18A FB takımına genç oyuncu transferi için Volkan Ballı ve ekibi ispanyanın yolunu tutar.Sevilla 18A takımını izlerken volkan ballının dikkatini takımın koçu çekti ! Volkan ballı ekipten detaylı rapor istedi ve aziz başkana telefon açtı...
BALLI : Başkanım şuanda sevilla 18a takımını izliyoruz ama takımın koçunun antreman sistemini,hırsını ve takımı maça motive etme yeteneğini çok beğendim.
YILDIRIM: Ne diyorsun volkan ! Bana detaylı bilgi ver o zaman bakarız.
BALLI : peki başkanım...
1 hafta...
BALLI'nın aziz başkana attığı mail
Atilla Özkan 38 Yaşında
Disiplinden ödün vermeyen
Hırslı
Bizim aradığımız gibi bir teknik direktör Bu arada başkanım kendisiyle henüz temasa geçmedik bu arada dönüş biletimizi 2 gün sonraya ayırtmıştık işi çabuk tutmalıyız.
15 Dakka sonra BALLI'yı başkan arar ve
Sakin ve medyanın olmadığı bir yerde görüşün adamla ! Yıllık 1.5 milyon dolar vericeğimizi ve 2 yıl 1 yılı opsiyonlu olarak sözleşme sun.Elini çabuk tut
BALLI : peki başkanım
BALLI:Merhaba
Atilla:Kusura bakmayın fotoğraf çektirmiyorum !
BALLI : Yanıldınız ben fenerbahçe yöneticisi volkan ballı
Atilla : Kusura bakmayın :) hayran sandım
Ballı:Görüşmemiz lazım
Atilla:tabi
BALLI:gazetelerden okumuşsundur aragones ayrıldı bu sözleşmeyi oku kabul edersen 2 gün sonra beraber istanbula dönüyoruz.Klubündende izini biz alırız gerekirse ücret öderiz
Atilla:sorun değil çünkü sözleşmem zaten sona erdi bugun onlarda teklif sundu ama prensipte evet dedim
BALLI:Peki o zaman 2 gün sonra sabah 07:30 uçağımız kalkıyor biletin hazıre
Atilla:Tamam anlaştık o zaman
İstanbulda Sözleşme imzalama
Basın : Aziz başkanım nasıl gelişti bu teknikd.transferi neler bekliyorsunuz hedefleriniz neler vb.
Aziz Yıldırım : Arkadaşımız istediğimiz teknik direktör tipinde diğer bilgileri başarılarından görüceksiniz
Basın : Sayın atilla özkan hedefleriniz nedir ve 2 idmana çıktınız transfer konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Atilla Özkan : Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum ve idmanda gördüğüm kadarıyla takviyeye ihtiyacımız var İlhanı kiralık vermeye çalışıcaz onun haricinde appiah ayrılmak istiyor şuan ki durumlarımız bu şekilde takıma düşündüğüm isimler var yakın zamanda açıklıcam.
Basın:Efendim kezman hakkında bi açıklama yapar mısınız
Atilla özkan : Kezman yetenekli bir oyuncu ancak takımda düşündüğüm bir isim değil.Teklif gelirse aramızdan ayrılıcak bir isimdir.
Transfer ve hazırlık kampı Bu akşam gelir :) 8.0.2 Summer edition world