Request Orjinal Mesajı Yazan: soccerbebesi gircoln birşey sorcam toronto gerçekte hangi ligde mLs yani amerikan liginde.
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: BlackSabbath Orjinal Mesajı Yazan: QuaresmA 7 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: BlackSabbath en merak ettigim oyun icerisinde ea insallah yine kazık atmaz unutmayın sadece çimler degiserek next gen olmuyo next gen de aslında en önemli sey grafik degil bnce oyuncunun olaya tepkileri ve o tepkiye verdigi hareketin gercekciligi. arkadaşım oyun current gen Oyunun current gen oldugunu biliyorumda bircok arkadas cimlere ve 3-4 şeye bakıp aaa next gen kadar olmuş diyorlar ben ona karşı cıktım =) Fifa'dan resmî açıklama geldi ne current-geni next-gen..Ps2 de current-gen!
napolyon_sensey **ABİ SİTDE YAYINLANCAK DEMİ FİFA 09 DEMO ???? ONA GÖRE KOTAMI YTEMEK İSTEMİYOMMMMMMMMM**
cersey Orjinal Mesajı Yazan: napolyon_sensey ABİ SİTDE YAYINLANCAK DEMİ FİFA 09 DEMO ???? ONA GÖRE KOTAMI YTEMEK İSTEMİYOMMMMMMMMM evet ama bence pes 09 demoyu bekle demodan 4-5 gün sonra oda çıkar pcde pes konsolda fifa ama bu benim görüşüm ve bu siteden verilcek
napolyon_sensey **ABİ BİŞ DAHA SORCAM DEMO ÇIKIŞ ARİHİ 11 EYLÜLMÜ YOKSA 12 EYLÜLMÜ TAM BİR SAYI BELİRLENDİMİ YANİ ???**
cuneytkaya88 arkadaşlar burda demo için 12 eylül demişsiniz ama fifa nın kendi forumlarında pc kosu altındaki demo konularında 11 eylül olarak geçiyor tarih.
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: cersey Oyundan pek ümitlenmicem bu sene yaw aynı gibi geldi bi be pro kamera için oynicam:( ama playstation 3 tek kelime üle müthiş olmuş gerçekten. Be A Pro kamerası eklemişler mi? Yeter de artar o :)
RaphaeLmiX haa 11 haa 12 :) Biraz sabredin işte :) 10'dan başla 17 sine kadar sabredin o aralar çıkıcaktır. ;)
promethean yarın bu saatlerde bis oynuy olurus ama buyuk hayal kırıkları fifa yi next gen bekleyen onn ıcın ekran kartı ala arklara simiden gecmıs olsun :P
Ronnix10 **10 Eylül Bugün Yarın Çıkıyorsa Hemen Çekicem.Geçen seneki gibi site yoğunluk kapanmazsa..Bu arada BE A PRO Kamerası Demoda Var İlk Sayfada Öyle Yazıyor...**
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: skateboy 10 Eylül Bugün Yarın Çıkıyorsa Hemen Çekicem.Geçen seneki gibi site yoğunluk kapanmazsa..Bu arada BE A PRO Kamerası Demoda Var İlk Sayfada Öyle Yazıyor... Harika :)