By.Ekim Evet arkadaşlar 1 kişi daha alacağız ekibimize onun için takım yapacak ama forma,logo vs. onları değil..Onları biz göndereceğiz..
rahmanbaba evt bi kişi daah olsa daha ii olur çankırı belediye o kadar güçlümü yaf:D esesle aynı olmuş kocaeli bile 1 bucuk
rahmanbaba bu serkanda ii yapıyo oda girse yha evt şu guçleri gerçeğe uyarlayın yani çankırı bu kadar güçlü olması esesten bıle guclu yani
Salomon Arkadaşlar ben katılmak istiyorum. süper paket isimli konuyu açan benim. size yararlı olacağımı düşünüyorum.
fifamen95 beyler ben çıktım son mesajım budur artıkscnye girmiorum ve hepinizi son kez fifafutbolatesi.com'a çağırıyorum
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: UltrAslan_UgrunA hadibyler yamamıza tkm yapacak ykmu Salomon (Furkan) katılmak istiyor.
By.Ekim Peki Furkan olur msn adresini pm atarak yolla bi konuşalım logo,forma,banner sen yapmicaksın tek takım yapcaksın..Ama yamada kullanma konusunu konuşuruz pm at sen bi bana...
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Bu arada arkadaşlar 2.lig 4.grup yarın bitiyor.. O zaman 1 grup kaldı.