buraklk Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Ve arkadaşlar 4.grup bitmiştir hayırlı olsun...Aslında şimdiye kadar 5.grubun yarısını geçmiştim ama 3 Ağustos Pazar geçirdiğimiz trafik kazasında omzum çıktı.Ameliyat oldum..Malum kaç haftadır tek elimle yapıyorum herşeyi.. Büyük geçmiş olsun.
By.Ekim Sağol rahmanbaba bugün artık dinlenmek benimde hakkım sanıyorum..5 takım yaptım ve bayağı yoruldum..5.gruba geçtim.Yarın bitirmeye çalışıcam..Biterse ben yapcaklarımın sonuna gelmiş olcam diğer arkadaşları beklicem..
soccerbebesi gircoln By.Ekim valla sana helal olsun tek elle çalışmıssın 5 takım yapmışsın ne diyim helal sana By.Ekim ve arkadaşları grup üyelerinide sayıyorum sizde süpersiniz
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Aman Ekimcim Yormasaydın Kendini Ne Olacak Olmayı Versin.. Sağlıktan Önemlisi yok ;) Sağol Aydın Abi yama bitsinde kendimi yormuyom öle çok zaten...
buraklk By.Ekim kaç takım kaldıysa yarına bırak.Fazla kendini yorma.Diğer arkadaşlar da harıl harıl çalışıyor.Hiç ses sedaları çıkmıyor.
dnzcn valla by.ekim kardeş cok cok cok gecmis olsun sabırsızlıkla bekliyom heyt be düşünsenize menejer modda örnek arşın sporu bbirinci lige cıkardığımızı..
soccerbebesi gircoln Orjinal Mesajı Yazan: dnzcn valla by.ekim kardeş cok cok cok gecmis olsun sabırsızlıkla bekliyom heyt be düşünsenize menejer modda örnek arşın sporu bbirinci lige cıkardığımızı.. walla dnzcn bende çok heyecanlıyım bu yama için
soccerbebesi gircoln walla By.ekim senin yerinde olsam bende heyecanlanırdım hemde şimdikinden çok heyecanlanırdım çıkınca süper olacak scn ailesi için büyük bir yama olacak