John Terry Navas'ı vermiyorlar , pato da 93 gücünde daha yükselmez diye tahmin ediyorum çünkü 2 senedir 93 , bide kadrodaki bazıları yeni transferim yani sıkılmadım.;)
CARSI27 ya arkadaşım durumun süper ama sana bişey soracam bütçeni nasıl olduda o kadar yüksek yaptın?
Freak. 07 de çok daha iisini yapmıştım:). Gençleri ucuza al 90'ı geçmeyenleri uçuk fiyatlara sat, geirsini kadronda tut. Süper taktikti:). 90 altı adam yoktu:).
__MeTeHaN__ iyi güzel de bikaç genç lazım mesela S.Nasri, Lulinha, Kerlon. Bi de anlayamadığım C.Ronaldo kadronda ve yedek?
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: __MeTeHaN__ iyi güzel de bikaç genç lazım mesela S.Nasri, Lulinha, Kerlon. Bi de anlayamadığım C.Ronaldo kadronda ve yedek? aynen dikkatimi çekti bunlarda c.ronaldo niye yedek 98 güçünde bide
atauk en kolay para artırma yolu (biraz--hatta baaya baya:P- hileye kaçsada) değerli oyuncuları normal (lig-friendly-manager vs. den önceki squad menüsünden) şekilde alıp,manageri başlatıp,sora satmak :D
John Terry ribery ile daha fazla çalım daha fazla pas daha fazla ve iyi ortalar açıyorum o yüzden yedek , ama şu anda 2019 dayım ikiside emekli oldu , bide patoyuda alalı çok oldu söliyim şimdiden