winningelevenblog.com’daki son podcast’e göre:
* liverpool ve man utd lisanslı olacak,
* bayern munich gitmiş, yerine zenith gelmiş,
* edit mode’da logo, shirt, kit editing; ps2’deki detaylı haline dönecek,
* untuck shirt'ler yine yok,
* kramponlarda adidas ve 2 markanın daha lisansı alınmış durumda,
* şutlar ve paslar ps3-pes2008’e göre tamamen farklı, tekrar alışmak gerekecek,
* çarpışmalar çok daha gerçekçi; yani mesela eto’o yardırarak gelip, defans oyuncusunun neredeyse içinden geçermişcesine yanından sıyırttırıp geçemeyecekmiş,
* ai* geliştirilmiş; artık top ayağınızdayken daha bi press yapma eğilimindelermiş mesela,
* 19 stadyum var; wembley ve stad de france eklenmiş yeni olarak,
* yavaşlamalar düzelmiş; çok önemli bir hatayı gidermiş gözüküyormuş seabass, çünkü olacak iş değildi ps3-pes2008 deki slowdown’lar,
* j league winning eleven 2007 club championship’in fantasista modeundaki player cam geri dönüyormuş!,
* oyun-içi yeni animasyonlar eklenmiş tabiki; mesela hafif havadan atılan pası kesmek için bacağını fln kaldırıp öyle alıyormuş oyuncu,
* hakemde pek bi değişiklik yok, ama daha düzgün kararlar verdiğini söylüyorlar ve dive* olayı daha bi iyileştirilmiş,
* manual pass olayı hakkındaysa tam bir açıklama yapmayarak, sadece bu özellikle ilgili bir değişikliğin olduğunu söylüyorlar...
bu paylaşım, pes 2009'un betası, 1. kodu üzerinden yapılmıştır, daha başka gelişmelerin de olacağı aşikardır...
isterseniz ingilizcesi
http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=343 :)
Orjinal Mesajı Yazan: Asronomy
Birkaç video ben de izledim ama pek te ümitli değilim Pes 2009 için. Umarım sizler haklısınızdır. Ama ilk izlenimlerim Fifa'nın next-gen versiyonlarının çok daha fazla yol katettiği yönünde. Konami'de bu denli bir gelişim göremedim. Eğer Konami oynanabilirlik yönünden birşeyler geliştirmemişse, bu sene fifa'nın lehine sonuçlanacak gibi...
Ayrıca PES, oynanabilirliği daha ne kadar geliştirecek sorabilirmiyim ?