"GÖNDER OYUNCULARIMI" 20/AĞUSTOS/2008

Aziz Yıldırım, Gaziantep'e, Kemal, Olcan ve Mustafa için rest çekti.
Gaziantep’e, “Kemal, Olcan ve Mustafa için ödeme yapacaksanız yapın” diye rest çeken Aziz Yıldırım, “Gönderiyorum, ne yaparsanız yapın” yanıtını aldı.
Kongrede tartışma
Fenerbahçe'nin 3 yeni transferi daha oldu! Çünkü bir süre önce Gaziantep’e verilen Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir geri dönüyor. Federasyon genel kurulu sırasında Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’la bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım, bugüne dek bu oyuncularla ilgili ödeme yapılmadığını hatırlatıp, “Ödeme yapacaksanız yapın. Bu, kişisel bir şey değil. Kulübün çıkarlarını düşünüyorum” deyince, “Bana böyle bağıramazsınız” karşılığını aldı. İşte o anda film koptu.
Aragones beğenmiş
Yıldırım bu kez, “Gönderin o zaman futbolcularımı geriye” diye rest çekti. Kızıl da, “Gönderiyorum, ne yaparsanız yapın” karşılığını verip, daha sonra yanındakilere “Bu iş bizim açımızdan kapanmıştır. Artık yeter, hepsini göndereceğim” diye dert yandı. Bu arada Aragones’in, bir süre önce eski kasetleri izlerken gördüğü Kemal için, “Kim bu 7 numaralı oyuncu?” diye sorduğu öğrenildi. Geri dönmesi durumunda, İspanyol hocanın Kemal’i kullanmayı düşündüğü belirlendi.