flionel install diyorum küçük bir ekran çıkıyor: -----------ERROR!----------- Setup failed to install kiterver 6 for ../PES 6.exe No modifications made.) Verify that the executable is not READ-ONLY, and try again. BU YAZILAR ÇIKIYOR!?...
BrNrSy Hatalı Başlık Başlığını Düzeltmeni Tavsiye Ediyorum Sorunun Da Kitserver' i Yükleyemiyor... Bence Burdan Kitserver' i İndir CD leri Bilgisayarda Biryere Kopyala Kitserver' i Oraya Yapıştır Ve Öyle Kur...
NeoChip Kitserver dosyası içindeki setup.exe üzerine sağ tıkla özellikler kısmında salt okunur varsa kaldır.Ve yeniden setup exe tıkla ınstall et. C:\Program Files\Konami\PES6\Kitserver
eternalautumn kitserverin degil pes6.exe dosyasinin salt okunurlugunu kaldir, bende de ayni sorun vardi. denedim oldu (:
Anarchy Carsi kitserverin degil pes6.exe dosyasinin salt okunurlugunu kaldir, bende de ayni sorun vardi. denedim oldu (: ben senin dediğini yaptıgım zaman kuruyor ancak o zamanda oyuna gırmıyor.Cevrimici sorun bul ya da cevrim dışı caliştir diyor ve oyuna girmiyor.Tekrar Crack yapmak gerekiyor yaptıgımda da tekrar basa dönüyorum.Hic bir patch i kullanamıyorum