umut_136 İlk olarak Ankaragücü Formalar tamamen kendi yapımımdır İzinsiz kullanılamaz Kaleci Kaleci 2
_EsEsim_ Abi 2 eksik var 1. Turkcell logosu kenarlarındaki boyaları temizle 2. Hd takım amblemi olmaz Formda ama çok başarılısın...Emeklerine sağlık
SuB_ZeRo17 Orjinal Mesajı Yazan: PeSiM 2006 Abi 2 eksik var 1. Turkcell logosu kenarlarındaki boyaları temizle 2. Hd takım amblemi olmaz Formda ama çok başarılısın...Emeklerine sağlık sana katılıyorum
kaanboz61 Arkadaşlara katılıyorum... 1 - HD Logosu kullanılmıyor. 2 - Turkcell logosu doğru sanırım ama , beyaz stroke uygulanmalı... :) ;)
_EsEsim_ **Evet arkadaşlar ama normal logosu da çok kalitesiz duruyor ya formada hd bi abes duruyor ortası yok galipa:cool: **
MertCelik ne linki arkadaş alay mı ediyorsun? :D sağ tıkla resmi farklı kaydet...kitserver'la oyuna at :D
_EsEsim_ Orjinal Mesajı Yazan: mert93 Süperrr!:) Ne zaman girersin msn'e?Seni bekliyorum;) Aynen Ancak Gs formalarını oyuna koydum umut abi Kollardaki adidas çizgiler Yanlış Onlara bak bi istersen:rolleyes: ;)