Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: TheXeroX silva, albiol, frey iyi transferler bu kadar parayınerden buluyorsun agüero:37,5M pablo:13M santana:8M perea:7,5M maxi rodriges:20M ve kulüp 36M verince bir sürü param oldu.
Cemil KAYA **şampiyonlar liginde bayerni gececeğine eminim ve umarım şampiyonluk yolunda ıyı bır kura olacak senın için başarılar kardeşim**
Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: qkhAn23 evinde racinge yenilmen kötü olmuş evet benim en kötü yanım bu. İyi takımları yenebilirim ama kücük takımlara karsı cok puan kaybederim
Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA şampiyonlar liginde bayerni gececeğine eminim ve umarım şampiyonluk yolunda ıyı bır kura olacak senın için başarılar kardeşim cok tesekkürler abi:)
brkevci **Bu futbolla devam edersen bayern.de zorlanırsın ancak madrid.de bayerni geçeceğine inanıyorum takip ediyoruz başarılar ! senı finalde görmek istiyoruz** :D
Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: brkevci Bu futbolla devam edersen bayern.de zorlanırsın ancak madrid.de bayerni geçeceğine inanıyorum takip ediyoruz başarılar ! senı finalde görmek istiyoruz :D Tesekkürler:)
Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: Thyphon Takım iyi konsantre olursa bayerni gecersin ilk maç nerde icerde mi? evet ilk mac Madrid'de
brkevci **İlk macta 2 farklı yenmen gerekki işi şansa bırakma eğer 1-0 bile olsa bayernde zor anlar yaşayabilirsin ancak takımın kaldırabilir eğer geçersen karsına gelebilecek takımlar kimler ? **
kloseumut iyi gidiyorsun..özellikle şampiyonlar liginde başarılar...münihi geçebileceğine inanıyorum...
Matias Fernandes Orjinal Mesajı Yazan: brkevci İlk macta 2 farklı yenmen gerekki işi şansa bırakma eğer 1-0 bile olsa bayernde zor anlar yaşayabilirsin ancak takımın kaldırabilir eğer geçersen karsına gelebilecek takımlar kimler ? takımlar bunlar: