can_devil_man evet arkadaşlar uzun zaman sonra canım sıkıldı face işine girdim bu face 3. face im fln yani daha acemiyim sizin görüşleriniz benim için önemli ayrıca emeğe saygı!!!!! yorumlarınızı bekliyorum resim jpg olduu için bozguna uuradı anca bunu update ettim :D
Oq8ZH2N Kardeşim güiza gözleri dışında çok güzel gözlere update ettikten sonra senden link bekliyorum
can_devil_man update yapamadım ama gözler oyunda fena durmuyor link: http://rapidshare.com/files/138190902/gueiza.rar.html
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: can_devil_man yorum yokmu yaaaw oyun içi Topal gerçekten TOPAL olmuş.(!) Gözlere bakın:D
halitsanlisoy kardeş daniel guiza kafa biraz küçük olmuş birde saklında incelik var topalda ise saçlarında ve gözlerinde kardeş ama daha kendini geliştire bilirsin Krallar Birkez Doğar 9 Numara Hakan Şükür Tek gerçek o Galatasaray
DenizUras semih hin hatasız tarafı yok update çek dicem ama düzelmez bu. sen iyisi semihi baştan yap ;)
can_devil_man Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 semih hin hatasız tarafı yok update çek dicem ama düzelmez bu. sen iyisi semihi baştan yap ;) önerin için saol bende pek been meiştim hangi adamın modeline yapsam bi öneri versen fatalrhymer8