mks48 kardeşm çok teşekkür ederim yardımların içn ama yine oLmadı :S:S:(:(:( dedigin yere attım dosyayı aynı şekilde olmadı gamerturk dosyası yok bende senin o resmde olan şey:S:(:(
UtkUguR **O Dosyanın Olması Zorunlu Değil. Senin Pes2008.exe Salt Okunur Olabilir Eğer Öyle İse Onun Salt Okunurluğunu Kaldır :)**
mks48 pekii çok olucam ama salt okunurlugunu nasıl kaldrıcam kardşm bi yardımcı olrsan tam süper olucak:D:D:D::)
UtkUguR PES 2008.exe'ye Sağ Tıkla Özellikler'e Bas. Üst Bölümden "Genel" Sekmesine Gel. Salt Okunur Bölmündeki İşareti Kaldır Tamam'a Bas ;) @efe_kara; Yamaya Update Yaptım, Birazdan Yayınlayacağım ve Tüm Transferler Olacak ;) Ayrıca; Yamanın Update'i Hazır. Konuya Gitmek İçin; http://soccercenter.net/forum/konu/114678/-PC-Gayri-Resmi-PES-2009-Yamasi-Update-
sweety_poison87 arkadasım verdigin yama iyi guzel eline saglık da ben bu yamayı kurduktan sonra oyunu ikinci kez açışımda avast pes2008.exe de virus uyarısı verdi...bu 15 sayfayı da okudum kimse boyle bişey yazmamış heralde arkadaslar antivirus prog. kullanmıyor...ama benim makine virus buldu maalesef ve oyunu komple kaldırmak zorunda kaldım pes2008.exe gidince..
UtkUguR **Kesinlikle böyle bir virüs yoktur. Kaspersky ve Panda Antivirüs Programıyla Tarattım Yamayı, Hiç Bir Virüs veya Tehdit Bulamadı. Avast Desteklemediğim Bir Virüs Programı ki Onu da Zamanında Kullandım, Virüs Olmayan Şeyde Virüs Bulabilir, Belki Bana İnanmayabilirsin Ama Şunu Söyleyebilirim ki Sorun Yamada Değil ;) **
quickly_chorus bende yamayı 3-4 gün sornsuz kullandm gayet memnuniyetle.sonra oyunu açmaya çalştğmda wirüs uyarısı werdim hata oldğunu dşünüp hamle yapma dedim oyuna açlmadı klasördeki exeden denedim yine açılmadı.sonra oyunu silp baştan yükledim kitserveri kurarken virüs uyarısı verdi yine yoksay dedm fakat oyunu yine açamadım.şuan tekrar siliyorm ve okuyayım bi olmadı tekrar kitserveri indireym bidaha denicem artk
quickly_chorus virüs yoksa bile birden fazla kişi sorun yaşıyorsa bir sorun olabilir.çünkü antiwirüs programını sildim pc'den oyunu tekrar kurdm.yamasız şekilde oyun kısayoluna tıklayarak oyuna girebiliyorken kitserveri kurduktan sonra kısayolu tıkladğmda sorun yaşadım.tıkladğınz öğeye erişim iznniz olmayabilir diye uyarı verdi ve giremedim oyuna.4 kere daha oyunu kurdm baştan sona bugün ama bi sonuca varamadım.tekrar kitserver indiriyorum olmazsa sanırım artık sorun bzde değil yamada bi hata var demektir sanırım
UtkUguR Yamayı Binlerce Kişi İndirdi, Sadece İki Kişide Bu Sorun Oldu, Bu Yüzden Virüs Olduğu Konusunda Herhangi Bir Şüphem Yok. Güvenlik Duvarı'yla Alakası Olabilir, Ayarlarına Bir Bak Derim ;) Panda Antivirüs Tarama Sonucu;
sweety_poison87 arkadasım kesinlikle yoktur diye bişe yok.bu virus programlarının birinin buldugunu digeri bulamayabilir.neyse ben kaldırdım komple oyunu tekrar yukluycem ama yamayı kullanmam artık..yama guzel ona bişe diyemem ama bende sorun cıkardı...indiren sayısı arttıkça sorun cıkma sayısı da artabilir belki bizim gibi.
mks48 kardşm C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 içndeki pes2008 in içndekinde uyguladım o işlemi olmadı daha sonra cd nin içndekine uyguladım aşagıdaki dosyaya öznitelikler uygulanırken bir hata oluştı E:\CRACK\PESS2008.EXE erişim engellendi yazı ... alttada seçeneklerde yoksay -tümünü yoksay -yeniden dene -iptal yazıyor yoksay ı tklıyorum olmuyor yine:(:(:(
UtkUguR Oyunu Silip Yeniden Yüklemen En Hayırlısı Arkadaşım. sweety_poison87 Virüs Hangi Dosyada Çıktı Söyle Ona Göre Önlem Alayım ;)
quickly_chorus kitserveri tekrar indirdiğimde düzeldi ama bundan sonraki açılışta tekrar ilk baştaki gibi 3-4 gün sonra sorun yaşamayacağm garantisini veremem.eğer sorun olursa tekrar yazarm.
TheOflu **süper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süpersüper süper süper süper süper süper süper süper süper Başka ne diyebilirimki!**
kakakaladze Bende takım isimleri yanlış çıktı joystcik çözümünü yapıyorum şmdi ama ben de joystickle oynuyorum engeller mi beni. klavyeyle mi oynamak zorunda kalıcam?? cewap werirseniz sewinirm. Edit: Önce kendi joystickimi 2. sıraya alarak oyuna girmeyi denedim kadrolar gene bozuk.sonra kendi joystiğimi çıkarıp settingsten iptal edip sanal joystikle yani klavyeyle oynayayım dedim gene bozuk çıktı kadrolar takımlar. bi çare lütfen. Vista kullanıyorum.
UtkUguR **Bende Joystick Kullanıyorum, Settings'ten Controller 1'i Controller 2 Olarak Değiştir. Sonrada Kolun İsmi Neyse Onu Seç Ordan, Tamam de Olur.**