Turkz3ar Yama super ellerine saglik ama benim sorunum var...Yardim edebilirsen sevinirim Dedigin herseyi yaptim ama yinede logolar formalar tamam ama oyuncu isimleri ve klup isimleri degisik..
quickly_chorus sorunun çözümü için teşekkürler.fakat ben indirdiğim kitserveri yanlışlıkla normal kitserver programı sanıp silmişim tekar linkten indirip program filestaki değilde cdden kopyaladğm yerdeki pesin içne kurdum oldu.isimler olmamıştı eski save dosyamdakileri ekledim save dosyasına düzeldi.gayet güzel bir yama olmuş teşekkürler :)
Turkz3ar Uygulamistim ama kucuk bir hata yuzunden olmamisti onuda hallettim... Super bir yama olmus tesekkur ediyorum. Oyuna ayri bir zevk geldi sayende.
UtkUguR Nasıl Olmuyor Biraz Daha Açklar mısın? Oyundan Düzenleme'ye Girip Yükle'ye Bas, O Zaman Olur ;)
celil_555 utku kardeş ben yükledim herşey süperde maç yapınca donuyo daha önceden hiç yama yüklü değildi bunun sebebi nedir acaba yama süper olmuş ama
_aRshaviN_ kardeş dediklerini harfiyen yaptın ancak pes2008 simgesine çift tıklayınca oyunu açmak için **''either the file is damagedor was not correctly installed.please uninstall before installing it again'' ** diyor ve oyun açılmıyor oyunu guzelleştirelim derken oyundanda olduk yardım edebilirmsin şimdiden teşekkürler..
_aRshaviN_ tmm bunu hallettim oyunu açtım isimler takımlar farklı daha öncede sorulmuş dediklerini aynen yaptım ama yok olmuyor olmuyor saatlerdir bunla uğraşıyorum mahfoldu oyun !
UtkUguR Arkadaşlar Yazdıklarımı Uygulayınca Hiçbir Sorun Kalmaz. OF.exe'yi Doğru Yere Kurduğunuza Emin Olun. Kasma Olayı da Kitserver'dan Kaynaklanıyor, Oyunu Silip Tekrar Yükle Belki Geçer ;) Kramponları da Değiştirme İmkanı Var ;) Sağolun ;)
UtkUguR **O Herkeste Yazıyor, Yüklemeye Devam Et'e Basmalısın Orada, Şuana Kadar Kimsenin Windowsunu Bozduğu Görülmedi ;) **
mks48 kardeşm gerçekten çok güzeL gözüküyor bunu yerel disk (C:) yerine yereL disk (:E) klasörüne yüklesek sorun oLur mu çnkü bende pes yerel disk (C:) yüklü degiLde?