aRRoGaNTe utkugur, cevaplar icin tesekkurler. formaları degistirmek icin yeni folder actım kurdugum takımın adında ve soylediklerini de yaptım. daha once de aynı seyleri yapmıştım zaten. ama ne yazık ki bir degisiklik olmadı. skorboard ve tv logoyu degistirmek icin bir arkadas cv0 ve rve de bazı dosyaları silince eski orj. haline gelir demiş. o dosyaları soylerseniz sevinirim. bu guzel yama icin tekrar tesekkurler..
dewaz "Update İle Hepsini Düzelteceğim, Kusura Bakmayın Hatalarım İçin" demissiniz Update ne zaman olacak. bir guizanın facesini ekleyebilirmisiniz..
Psuedo Saolasun ugur yaman çok güzel kaçgündne bieri tsl ve epl liglerinin doğru düzgün yamasını arıyorum inşallah bu sfer bu olur.
UtkUguR Hepiniz Sağolun Arkadaşlar :) dewaz: Update Transfer Sezonu Bitince Çıkacaktır. Güiza'nın Face'inide Eklerim Arkadaşım :) halilgs: Şifre; utkugur. arrogante: Üzgünüm Sorunu Çözemedim, O Arkadaş Silinecek Dosyaları Söylerse Bende Mutlu Olurum :)
Psuedo Ugur ben yaptımda pp joy dosyası sonua geldi yüklemede sonra takıldı hata raporu gönder uyarısı verdi???
Psuedo Bende program olduda add tıklayıp joysticki ekledim ama bir hata verdi rundll hatası eksik eklenti diye.Birde en alta yeni donanım bulundu yazmadı.
UtkUguR **rundll Hatası PC'den Kaynaklanan Bir Sorun, Bende de Oluyordu Format Attım Düzeldi, Bence PC'nin Format Zamanı Gelmiş ;) **
furkan1641 utku ellerine sağlık fakat transfer ve takım isimleri sorunlu çıktı dediğn gibi joystick indirdim dediklerinin yaptım ama hala aynı bi yardımcı olurmusun