nacridaK Bu yama için "UtkUguR" arkadaşıma en içtenlikle bir teşekkürü borç biliyorum.Gerçek olan şu ki böyle herşeyi dahil süper bir yama görmedim.Başarılarının devamını dilerim... :) :) :)
kakuc mrb 09 ocak transferleri yok onun için yeni bi optionfiles yada başka bi dosya var mı mesela beckham Milan,Robinho M.City felan onlar onun dosyası varsa gönderebilirmisin bana tşkler bu arada süper olmuş ellerine sağlık başarıların devamını dilerim
kakuc Orjinal Mesajı Yazan: kakuc mrb 09 ocak transferleri yok onun için yeni bi optionfiles yada başka bi dosya var mı mesela beckham Milan,Robinho M.City felan onlar onun dosyası varsa gönderebilirmisin bana tşkler bu arada süper olmuş ellerine sağlık başarıların devamını dilerim hala cvp bekliyorum
hudo2009 You have reached the download limit for free-users. Would you like more? BANA BÖLE YAZI VERİYOR OFFFF YAA
srht1044 abi bunu pes 2009un içine mi yoksa pes 2008 diye biyere mi kurcaz.karışmış 2008 ile 2009 anlamadım
ESNECO Orjinal Mesajı Yazan: UtkUguR Bu PES 2008'in Yamasadır, Linkler de Sağlam. Bu arada, "Yamasadır" değil, "Yamasıdır" olacak.
wild.evil **Çok güzel bir çalışma ellerine sağlık tabi yamada isimleri geçen herkezin ellerine sağlık..**
uAram10 abi ben bir kere indirdim yüklerken okunmuyor hatası verdi bidaha indirdim yine yüklerken okunmuoyr hatası verdi bi çözüm bulursan sevinirim