c33kyboy ya iki kişilik maç yapıyoruz kollarla oyundan çıkıyor :S tek kişi oynarken sorun yok ama iki kişide durup dururken çıkıyor oyundan
soccertag merhaba arkadaşm ben yamaya kendi takımımın logosunu eklerken unnamed_8093 bozuldu bi zahmet atabilirmsn şimdiden teşekkürler upload edersen süpper olur
UtkUguR Bu Konuda Mevcut; http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=114759&pagenumber=1&perpage=10
soccertag utkuğur senden son bi ricam olacak bana zenit ve cska moskova'nın 128x128 hd logosunu atabilirmsn
mks48 kardşm yaptm süper olmuş ama oyundaki herşey degişti ama ingiltere liginin formaları degişmedi ve türkcell süperlig te takım isimleri ve oyuncular degişmedi:S o yapmamızı istedigin pp_joy u da kurdum bu seferde oyun üç kişilik oldu :) ben klavyeyle oynamıyorum ama şimdi oynamk zorunda kaLıyorum birinci kol o oLdugu için:):):)
UtkUguR settings.exe'ye Gir, Controller'e Gir, Controller 1'i Seç, Device'yi Kolun Adı Neyse O Yap, Sonra Tamam'a Bas, Oyunda Kolla Oynayabilirsin ;) Sağolun, soccertag Kusura Bakma Bende Onların HD Logosu Yok ;)