Arkadaşlar şunu söyleyeyim:
Hepiniz haklısnız Ancak Bu kadarda Olmaz Ben Yamanın büyük bir kısmını bitirmiştim.
Ancak Yamamda Tsl yeni sezon formalarıyla Faces ve hairleri bir siteden alıyorduk...
Tsl formalarını yapan arkadaş Bazı sitelerde dolasıyor msn de yok Ben özel mesaj atıyom vs... ses soluk yok Taamam dedik biras daha bekleyip Sonra Çıkartırız dedik...Adamın umrunda yok...
Facesleri ve hair leri Büyük bir faces sitesinden alıyorduk Bana o siteden alan facesleri kişi Bütün ligleri yapmış sadece 2 lig kalmıştı almanya ve uefa takımlarının faceslerini yapacaktı sıkılmış kaçtı.Bahaneler Hazırlayıp durdu...Ancak Ben Bütün herşeyimi sildim Bilgisayarımda Bitek pes 6 var...Belki hak verirsiniz...Artık anladık öyle Kalitesiz insanlarla Çalışmamalıyız...
BİRDE ŞUNU SÖYLÜYOM:BU SİTEDE SOCCERCENTER.NET`TE PES 6 YAMA YAPAN ŞU GÜNLERDE BEN & MEERTYZ DİR.
Samimi söylüyorum meert abi benden daha iyi bir yamacı çünkü ben bu işe geçöen sene başladım daha Option file nedir bilmeden Ve herşeyi öğrendim Karşınıza bu yama ile geldim...
Herneyse Sözü Kısa Tutalım:ArtıK Yama yapmayacağım. . .HiÇ Belli olmaz DİNLENMEKTEYİM.
Belki çalışmalarıma devam ederim...BELKİ Ancak...
Daha Ben gibi Bir sürü arkadaşım var bu sitede...Onlarda çok iyi bir yama çıkartacaklar..Çok Yakında...
Son sözüm Ekibim Ben Ve 2 kişi daha İdik o 2 kişi Yi yanlış Seçmişim........