king55 benim pc 256 MB RAM ekran kartı nvidia GeForce FX 5200 128 MB acaba bu oyunu çalıştırır mı ayrıca dvd yok lütfen yardım teşekkürler şimdiden
mehmet_1905 aaa aynı ekran kartı bendede war.ama benim ram 512mb ve ekraan kartının ramide 256mb ben low da oynuytorm.mediumda kasıyor
king55 sağolun arkadaşlar peki o oyunu low da nasıl çalıştıracağım yani nereden ayarlanıyor =) pek bilgim yokda şimdiden teşekkürler
Venom Oyunu kurduğun klasörde Settings diye bir dosya var. Onun içinden ayarlıyorsun. Ayrıca konu başlığın kurallara aykırı, düzenlemezsen konu kilitlenir.
Venom 18. Foruma yeni konu açacağınız zaman içerikle alakalı hiç bir ipucu vermeyen "Allah RiZaSı iÇin YarDım", "Arkadaşlar bakın bi","yarrrdddııııımmmm","Lütfen yaaarrrdıııım","niye kimse yardım etmiyor" vb başlıklar kullanmayın.Unutmayınki burası bir forum alanı ve burda herkes zaten yardım almak veya vermek için bulunuyor.İçerikle alakasız başlık yazmanız hem yardım almanızı geciktirecek hem de aynı durumda olan insanların yeni konu açmalarına neden olacaktır. Ayrıca konu başlığını büyüklü küçüklü harflerle yazmanız da forumun görünümü açısından kötü bir durum oluşturmakta.Ya hepsini küçük harfle ya da sadece kelimelerin ilk harflerini büyük harfle yazmanız görünüm açısından da iyi olacaktır.Yukarda sayılan hallere uymayan topicler silinecek veya kapatılacaktır.
king55 sağol teşekkürler venom arkadaşlar diyorlar ki bnm pc sistem özellikleri baya düşükmüş pes2008 çalıştırmaz demişlerdi ama onlarda bilmiyorlarmış :D:D:D
Venom Sayfanın sonunda sağ altta Moderasyon diye bir seçenek var, mesaj panelinin üstünde. Ona tıklayıp Konu Başlığını Değiştir de.
king55 kardeş çok saol walla sayende baya bişey öğrendim pc nin pesi çalıştıracak olması da süper :D low ama olsun buna da şükür yine çok sağol pese bakayım :D