rapman cok karısık taktikler var en sevdiğim taktik benim en sade en düzgünü sacma sapan oklar cıkartmak rahatsız edio ama ise yarıyomus orasına bisey diyemem :)
atakan92 Valla ben v1.1 taktiğinde Hamburg'da sezon başında hazırlık maçları,uefa elemeleri,ligde 1 maç dahil 10 maçta 41 gol attım,sadece 3 gol yedim,rakipler biraz zayıftı ama,performanstan çok memnunum. Falcao da 9 maç 15 gol istatistik tutturdu.
renton gerçekçiliği bozan eyyam taktikler... yannız ilkine biraz benzerini bunlara bakmadan bende kurmuştum...özellikle güçlü takımsanız evinizde son 10-15 dakkaya yenik veya berabere girmişseniz işinize yarar...tabii ki altaki öğeleri siz belirliyceksiniz ne kadar atak,defans,cretive freedom fln...
ewigkeitvocable kimz taktik 2.1 ne iyi ne kötü diyebilirim.maçın skorunu elinizde tutmak istediğiniz zaman sokmanızı tavsiye ederim.uzaktan çok şut atılıyor,korner taktiği iyi,iyi pres yapılıyor lakin defans ve libero gattuso gibi oyuncu olmalıki hem atağa hem defansa katkısı olsun.Fullham ve onun gibi birçok takımı yönetirken biryerden sonra devreye sokmak için idealdir derim.
HYE Başarılı olabilrler ama bence oyunun gerçekçiliğini bozan taktikler.Emeğinize sağlık ama ben kullanmam kullanana da mani olmam.
quaresma88 arqadaşlar kimz 2.2 mükemmel bir taktik uefa çeyrek finalde deplasmanda sevilla ya 2 tane attım tek kale oynadım denemeye değer
JunioR_RonaLDo7 Orjinal Mesajı Yazan: HYE Başarılı olabilrler ama bence oyunun gerçekçiliğini bozan taktikler.Emeğinize sağlık ama ben kullanmam kullanana da mani olmam. hilelei taktik değil oyunun gerçekliliği bozulsun kardeşim paylaşım için tşk.
arda1007 kızmayın ama bana biraz saçma geldi hem de beklerinizin evra,ramos,alves gibi olması lazım yoksa uğur boral gibi beklerle hiç bir işe yaramaz
yetonyali valla ben ilk taktiği bjk ye denedim fenerle oynadık zar zor 1-1 berabere kaldım nasıl bi taktik okadar övdünüz bişey anlamadım ben :S ama benim versiyon 8.0 o yüsden mi acaba
Venom Orjinal Mesajı Yazan: yetonyali valla ben ilk taktiği bjk ye denedim fenerle oynadık zar zor 1-1 berabere kaldım nasıl bi taktik okadar övdünüz bişey anlamadım ben :S ama benim versiyon 8.0 o yüsden mi acaba Tek maçta etki etmesini beklemen yanlış, bir de rakip Fenerbahçe iken...
ekimxrock taktikte bi amaç var pas atmak yaratıcığı düşürerek her oyuncuya özel komut vererek sadece oyuncular pas atıyo, uzaktan vuruşun iyi olan birine özel komut vereceksin oda golleri atcak. oyuncular çok kosmak yerine hep pas verdiği içinde enerjileri fazla kalıyo. tek sorun bekler. 4-3-3 yapan bi takımda denemeyin bence
sensualpower Dogru oyuncuları kullanın ve 8.02 deneyin suan bursasporla fbye 7 gsye 6 atıorm bu taktikle ve ecc'de gruptan cıktım sadece dogru oyuncuları bulun st-hava ve yerden iyi olmalı ortadaki amc yaratıcı digerleri bitirici ve uzun sutu ii olanlar olursa ve sag dc de bulunan da kafa+zıplama iyise gol kralı bile olabilir kornerlerden cok gol buluyorsunuz