sağbekte kimi oynatsaydı? sürekli yerden yere vurduğumuz sabri mi kıymete bindi bugün? hazırlık maçlarında barış'ı denedi ama onu da beğenmedi demek ki.
meira önlibero özellikleri de olan bir oyuncu. onun oynaması da bir yere kadar normal karşılanabilir.
emre aşık izlediğim iki hazırlık maçında en güven veren oyunculardan biri olarak görünmüştü bana.
kadroyu görünce benim de garibime gitti ama skibbe belli ki rakibe iyi çalışmış ve ona göre çıkarmış takımı sahaya. öncelikle hücum oyuncularını durdurup gol yemeyelim, gerekirse ikinci yarı hamlelerimi yapar biraz daha hücuma çıkartırım takımı gibi bir düşünceyle çıkarmış takımı. dünkü maç yorumumda da yazmıştım steaua'nun hücum gücü çok yüksek. ama yenilen iki saçma sapan gol tabii ki bütün planlarını bozdu.
15 dakikada 2-0 mağlup duruma düşülmesine rağmen ikinci yarının hemen başında bulunan golü de düşünürsek belki de maçı kazanabilecek kadar pozisyon bulmuşuz ama ancak 2-2 bitirebilmişiz. tabi bunu tek başına futbolcular gerçekleştirdi değil mi, bunda hiç katkısı yok yani?
bu arada her şey bir yana da rakip de karşımıza seribaşı torbasından çıkmış, uefa ülke sıralamasında epey üstümüzde yer alan bir ülkenin milli takımının iskeleti konumunda. önce bir kendi konumumuzu bilelim. sonra ilk maçında berabere kalmış bir teknik adamı ilk günden asalım.