**DHA Konuşan Emir Nevayeshirazinin Konuşması.**
**"ALEX İLE DEVAM ETMEK BENİ MUTLU EDİYOR"**
**Alex'in takımda kalmasından dolayı memnun olan Emir "Alex, Fenerbahçe forması ile yaptıkları ile ne kadar önemli olduğunu kanıtladı. Onunla birlikte devam etmek beni mutlu ediyor" dedi. Şuan Lige 35 Golü Var.**
**Hücum futbolu oynatmakla tanınan bir hocasınız, Fenerbahçe camiası, taraftarı da böyle tekniğe dayalı hücum futbolunu seven bir camiadır. Bu oyun anlayışıyla devam edecek mi Fenerbahçe?**
**Valla Görüyoruz 7-0 Lar 8-0 Lar 10-0 Lar İşe Yarıyor Demektir.**
** Fenerbahçe`nin oynadığı sistem tam olarak nedir? **
**2-3-1-2 Cok değişik Ve Güzel Bir Sistem Bence.**
**Sizi güleryüzlü ve sempatik tavırlarınızla görüyoruz. Otorite kurmak adına bu sizin için bir handikap olabilir mi?**
Ben kişiliğim doğrultusunda böyle bir insanım. Gülmeyi seven, insanlarla iletişim kurmayı seven bir insanım. Şu an akadar Türkiye`de bulunduğum süre içerisinde hiç kimse böyle olduğundan dolayı bende bir otorite eksikliği hisstemedi. Çünkü arasında fark var. Gülmek insanlarla iletişim kurmak başka. Yaptığınız işte yaptığınız ciddiyet başka. Şu ana kadar hiç bir futbolcu ya da herhangi bir kişi yaptığım işe saygısızlık yapmadı. Herkes saygılı oldu. Herkes benim onlara kibar olduğum kadar bana kibar oldu. Ve de herhangi bir otorite eksikliği olmadı. Çünkü ben bu takımın teknik direktörüysem. Burada takım ile ilgili kararları komisyonumuzla birlikte ben alıyorum. Fakat kararlar benden çıkıyor. Şu ana kadar ne hiç bir futbolcum,
ne de yanımda çalıştığım arkadaşlarım hiçbir şekilde bunu suistimal eden hiç bir şey göstermediler. Çünkü onlar da biliyorlar ki bu takımda teknik direktör bensem, takımı kuran, antrenmanları yaptıran ve oyuncu tercihlerini yapan kişi benim. Tabii ki yardımcılarımla birlikte antrenman programlarını birlikte yapıyoruz. Tabii ki de kararları veren, takımı kuran, antrenmanları yaptıran kişi benim. Şu ana kadar sempatik olduğumdan dolayı, güleryüzlü olduğumdan dolayı bunu suistimal etmeye çalışan hiç bir şey olmadı. Önemli olan da bu. Saygı gösterip herkesin de size saygılı olması çok önemli bir şey.
**Cok TEşekkürler Emir Bey.**