NE YAPTIN KAZIM !!!

Karşılaşmanın 52. dakikasında teknik direktör Aragones, değişikliğe karar vererek Colin Kazım’ı oyundan alıp yerine Burak Yılmaz’ı dahil etti. 4. hakem oyuncu değişikliği için tabelayı kaldırdıktan sonra Colin Kazım saha kenarına geldi, ancak kendisinin yerine oyuna giren Burak Yılmaz’ın yüzüne bile bakmadı.
Genç futbolcu daha sonra yedek kulübesine girip oturdu, formasını çıkardı ve takım arkadaşları ile teknik kadronun gözlerinin önünde sarı-lacivertli formayı yere fırlattı. Üzerine bir tişört geçiren Kazım, birkaç dakika sonra da yedek kulübesinde maçı izlemek yerine doğruca soyunma odasına gitti.
Tüm F.Bahçeli futbolcular Colin Kazım’ın hareketleri karşısında şoke olurken, teknik heyetin de raporu doğrultusunda durumu değerlendirecek olan F.Bahçe yönetiminin genç futbolcuya çok ağır bir ceza vermesi bekleniyor. Daha önce Hırvat futbolcu Tomas da formasını yere atmış, F.Bahçe yönetimi kadro dışı bıraktığı oyuncuyla sezon sonunda da sözleşme yenilemeyip göndermişti.

KAZIM FORMAYI ATTI
Sarı-lacivertli takımın yeni sezona iyi bir başlangıç yapan genç yıldızı Kazım, Partizan deplasmanında fazla etkili olamadı.
Teknik Direktör Luis Aragones’in 54. dakikada Burak’ı sahaya sürerek kenara aldığı Kazım, bu değişikliğe tepki göstererek formasını çıkarıp, yere attı. Başarılı futbolcunun bu davranışı yüzünden Aragones ve yöneticiler tarafından sert bir şekilde uyarılacağı bildirildi. Teknik Direktör Aragones maçtan sonra Kazım’ın formayı yere atmasıyla ilgili soruyu, “Görmedim, ancak görseydim farklı bir tepki verebilirdim” diye yanıtladı.