tahacan44 arkadaşlar benim samsung e250 var. yazıcımın kart okuyucu özelliği var. kart okuyucuyu yazıcıya taktığımda hafıza kartına müzik atmak istiyorum karşıma hafıza kartınız yazılmaya karşı korumalı diyor.lütfen bana yardım edinn
MateJa **hafıza kartının üstünden ayarlayabilirsin.. nasıl anlatsam bilemedim :D hafıza kartının üstünde küçük bi parçanın yerini tık diye değiştirerek halledebilirsin.. umarım anlatabilmişimdir :) ayrıca konunun yeri burası değil.. **
Mr.Sagopa hafıza kartını taktığın o alet sol tarafında kaymalı bir tuş gibi birşey var.büyük ihtimalle aşağı kaymıştır.onu yukarı doğru kaydır sorunun halledilmiş olacaktır
tcan Yanlışınız var beyler. micro sd kartlarda o özellik yok. yani yukarı asagı kaydıracak küçk bi parca yok.
FuLLtiMeAdanaDemirSpor Orjinal Mesajı Yazan: tcan Yanlışınız var beyler. micro sd kartlarda o özellik yok. yani yukarı asagı kaydıracak küçk bi parca yok. var çünkü bende biliyorum...bende de var.....
tcan Dediğin SD kart'tır. Arkadaşım bahsettiği microsd kart. Ama senin bahsettiğin belki de microsd kart adaptörüdür. O da şudur: