ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 İstekİ; KArma Bi Paket :D Biraz açarsan sevinirim:D Bu arada By.Ekim kardeş ok yaparız;) Şu ana kadar yapılan istekler bitene kadar başka istek yapmayın...
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 İstekİ; KArma Bi Paket :D Biraz açarsan sevinirim:D Bu arada By.Ekim kardeş ok yaparız;) Şu ana kadar yapılan istekler bitene kadar başka istek yapmayın... Karma Bi Paket Yap İşte :D Kafana Göre Güzel Backroundları Koy :D
tek_kral Fenerbahçe-Colin Kazım-Semih Şentürk Background Patch abiliyorum suan ist almıyor sunuz ama elinizdeki ist bitince ilbunuda yaparsanız sevinirm **galatasaray:arda turan-hakan şükür-nonda Background Patch ** 'ın yaparsanız sevinirm kolaygelsin...
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Yav Ekim Sende İki De Bir Tarih İstion Hep Böle Evap Alıon :D Yok herkese 15 dk yarın felan denmişte ondan:D:DNeyse daha tarih sormicam..Cevabımı alıyom:D:D
EBA79 gerçekten güzel backgroundslar yapıosunuz. peki hangi programı kullanarak yapıyorsunuz bunları?:S
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: tek_kral Fenerbahçe-Colin Kazım-Semih Şentürk Background Patch abiliyorum suan ist almıyor sunuz ama elinizdeki ist bitince ilbunuda yaparsanız sevinirm galatasaray:arda turan-hakan şükür-nonda Background Patch 'ın yaparsanız sevinirm kolaygelsin... Kardeş hem istek almıyolar hem de biraz sayfaları gezsen diyorum.Her şy ayağıma gelsin istiyosunuz...
ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 gerçekten güzel backgroundslar yapıosunuz. peki hangi programı kullanarak yapıyorsunuz bunları?:S Meslek sırrı:D Bir şeyleri kurcala belki sen de öğrenirsin...
Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 gerçekten güzel backgroundslar yapıosunuz. peki hangi programı kullanarak yapıyorsunuz bunları?:S Meslek sırrı:D Bir şeyleri kurcala belki sen de öğrenirsin... Böhüühüühüüh :D :D
Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 gerçekten güzel backgroundslar yapıosunuz. peki hangi programı kullanarak yapıyorsunuz bunları?:S Yau backgroundslar die bişi yoqtur ya backgrounds yada arkaplanlar de :D daha göze hoş gelio