wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Evet bütçesi 50lira olan takım alır artık pazardan:D:D Biz mahaLLe takımı kursak biLe bu formayı giymeyiz..xD
MertCelik arkadaş iğrenç diyebilirsiniz yazmışsın...onu bile diyemeyiz kusura bakma :S iğrenç ötesi :S :D şevkini kırmak istemem ama çook kötü :S
onurnur Orjinal Mesajı Yazan: efetoker Arkadaşlar İlk Önce Amatörce Birşey Yaptım Fazla Uğraşmadım Benim Yönümden İyi Ama Bu Forumdaki Şaheserleri Görünce Belki Beğenmeyebileceğinizi Bile Umuyorum Hatta İğrenç Bile Dersiniz...Neyse Buyrun O İğrenç Amatörce Formam :D : Bu Görünüş: Bu Forma: :D:D:D:D:D:D:):):):):):):) Painttenmı yaptın bunu?:) Dilençiye versen giymez :)
ЦОĿKÁИ Bütün bu yorum yapanlar süper formalar yapıyor herhalde.. Bunları sakın kafana takma devam et ama bir photoshop edinmeye calıs ilk önce ;)
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: ЦОĿKÁИ Bütün bu yorum yapanlar süper formalar yapıyor herhalde.. Bunları sakın kafana takma devam et ama bir photoshop edinmeye calıs ilk önce ;) arkadaş iyide temp denilen şey yok burda
MacTavish *Altta kalanın canı çıksın hesabı hemen "ığğ o ne iğrenç" adam söylemiş zaten kötü oldu diye mesaj kasma derdiyle daha niye olayın üstüne gidiyorsunuz?*