ylmzts Orjinal Mesajı Yazan: zalimcocuk_17 En Büyük KARTAL ve tabiki ÇARŞI Tek Büyük Var Oda EsEs...... N E F E R A Y D E R K I Z I L C I K L I
NeoChip Çocuk olmayın burası tartısma alanı değil! HD forma olduğu vakit büyüklüğü biraz artmakta olup oyunda yavaşlıkta yapar sistemde düşükse kullanmamanızı tavsiye ederim
03Gs1905 zalimcocuk_17 ve ylmzts nickli üyelerimiz,SCN Ceza Listesi uyarınca **"Provakatif mesajlar veya Ortamı geren mesajlar atmak ceza sebebidir."** nedeniyle 10 gün ban cezası almışlardır.
mmrrt ne güzeli beee formların önünü kesmişsin resimden yapıştırmışsın öteki formalara bi önleri benzio ne arkası ne şort ne tozluk hiç biri benzemiyo daha güzel çalışmalar yapalım lütfen böle baştan sağma yapmayalım
canceylan36 Arthurian arkadaşım benim sistemim düşük değil ama 3 formayı 28 mb yapmışsınız hangi bilgisayar da kasmaz ki
kartal55 ya dostum formalar süperde bu hangi yama çok hoşuma gitti face ler falan bilgi verirsen sevinirim
RoCKeR_SeKo Orjinal Mesajı Yazan: mmrrt ne güzeli beee formların önünü kesmişsin resimden yapıştırmışsın öteki formalara bi önleri benzio ne arkası ne şort ne tozluk hiç biri benzemiyo daha güzel çalışmalar yapalım lütfen böle baştan sağma yapmayalım Haklısn bende katılıyorum sana ton cok fark edio.
rico81 çoraplar mafişşşşş olmamışş.. okadar ugrasmısın kardes ama çorap olmamıs su coprapları yapsaydın manyak bişi olcakmışş