Orjinal Mesajı Yazan: Lolpop1903
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: deathcallsdeath
Bende ilk bir arkadaş koyduğunda kaleci formalarını ekledim ggs ile. fakat renkler bi acayip oldu sanırım yanlış yaptım birşeyleri. kırmızılar mavi çıktı falan. Neyse şimdi kitserverdan sizin dosyalarınızla (ve klasörünüzle) atınca oyuncu formalarının hepsi çıkıyor. Seçerken kaleci formaları da gözüküyor ama maçta hep o rengi bozuk kaleci formalarını yüklüyor. ggsye yüklerken 8bite düşürmemi istiyor ggsde düşürtüp koyuyorum sanırım ordan bir bozukluk oluyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
O zaman size şöyle bir yardımda bulunabilirim. Eğer daha önceden bir Turkcell Super Lig yaması yüklediyseniz yani Hollanda liginin üstünde TSL varsa eğer bu linkten
http://rapidshare.com/files/136570063/GGS_Dosyalari.rar.html bu dosyayı indirin ve içinden çıkan dosyaları GGS ile 7639 ve 7640 dosyalarının üzerine import edin. Bu şekilde düzelebilir.
Not: Eğer bir TSL yaması yüklememişseniz, oyunun orijinalinde bjk için ayrılmış olan slotların üzerine import etsenizde olur fakat ben onları şuan bilmiyorum eğer bilen arkadaşlar varsa, söylerlerse iyi olur.
Teşekkür ederim deneyeceğim şimdi, düzelir inşallah.
edit: çalıştı çok teşekkür ederim