Arkadaşlar ben size şöyle söyleyim şu adımları takip edin
1. Adım - Logoların olduğu 0_text dosyasını Game Graphic Studio Programı ile açarız.
2. Adım - Game Graphic Studio pragramında yukarı kısımda real time ve deferred mod vardır bunlardan defrred mod u seçeriz.
3. Adım - unnamed_535.bin Dosyası 32x32x8 dir ve unnamed_536.bin Dosyası 64x64x8 dir Her ikisinide değiştirmek greklidir.
4. Adım - Diyelim elinizde EPL Logoları var ve formatları .png ve 64x64 ve 256 renk olması gerekir, West Ham a ait logo png formatında değil ise OPTPiX iMageStudio programını kullanarak yapılabilir.
5. Adım - Nasıl yapılır ve Eklenir sorusu tüm logoların Arkaplan Rengi aynı olmalıdır mesela açık yeşil bu kısım logonun transparan kısmıdır oyunun içinde gözükmez, logoyu hazır hale getirdik logonun boyutu 256x256 ve 256 renktir bunu Game Graphic Studio da açarız sonra hangi takımın üstüne gelmesini istiyorsak onla değiştiririz.
6. Adım - Bu kısımda Renk Paletlerinin hepsi aynı olmasıyla ve tek olarakta unnamed_536.bin dosyasını Game Graphic Studio ile açabilir ve bu şekildede değişiklik yapıp kitserver en son sürümünde oluyor bu tabiki dat klasörü var ve içinde 0_text klasörü var tabiki onun içine yapmış olduğumuz logo dosyasını atarız ismini yukardaki gibi yazarız uzantısı olmadan tabi ve oyun içinde logolar gözükür.
İnşallah yardımcı olmuşumdur...