Giray553 Nası yapılcakki oldu olacak oyunun tamamını yazsınlar hatta bikaç malak arkadaşın istediği gibi hakemle şike yapılsın sonra ev alınsın falan saçmalamayı yahu
ulutashus arkadaşım alakaya maydonoz ekme. benim istemediğim şeyleri bana söyleyip saçmalama deme benim istediğim şey 6 yabancı sınırı...
rapboyz arkadaşlar yamaya gerek yok kendinizi biraz tutun 6+2 yi kendiniz sınırlandırarak transfer yapın oldu bitti
Giray553 Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus arkadaşım alakaya maydonoz ekme. benim istemediğim şeyleri bana söyleyip saçmalama deme benim istediğim şey 6 yabancı sınırı... Koçum yazdığımı bi daha oku hatta bazı arkadaşlarında istediği gibi.... diyor okumadan yorum yapmanın sonucu işte
ulutashus ya aynı şey değiki ama, sürekli onla uğraşmak gerekir :D bir yama olsa oyun zevki çok çok artar
ulutashus sende istersen birdaha oku kendi mesajını saçmalamayın yahu demişssin benim dediğimle onlarınkini kıyaslıyamassın, benimki saçmalama değil gayet olanaklı birşey
EBA79 bu konuda saptı kavgaya dönüştü yaw arkadaşlar yapmayın şöyle SCN da böyle kavgaların olmaması lazım lütfen
tcan Böyle bir yama çıkartılamaz. ;)Çünkü oyundaki oyuncuların coğunun özelliklerinde doğum yeri aynı.
BERoKoNy fifa da oyuncu sınırlaması die bi kural yok.ztn öyle bise olsaydı yama cıkabilirdi belki.ama olmayan biseyi nasıl yapıcaksınkii
ulutashus ya normal bie kişini yapması zor tabi ama belki aramızda yazılımcı birileri varsa bizim u isteğimizi kırmaz. Bunu fifadan beklersek ölme eşşeğim ölme. Fifa hiç bir zaman ayrıntıya inmiyor hep yüzeysel.