uAYDIN09 Açıklaması VAr Ama Yinede Yazayım... FIFA08 İn Bulunduğu Klasörden Data/Gui/Assets/Back Bu Yönergeyi İzleyip Back Klasörüne Atacaksın ;) Eğer Sende O Dosya Yoksa Oluştur ;)
uAYDIN09 İşte Manchester United ; Download; http://rapidshare.com/files/135599985/ManU_backrounds.rar.html
Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Açıklaması VAr Ama Yinede Yazayım... FIFA08 İn Bulunduğu Klasörden Data/Gui/Assets/Back Bu Yönergeyi İzleyip Back Klasörüne Atacaksın ;) Eğer Sende O Dosya Yoksa Oluştur ;) Ben bu sözü bi yerden hatırlayacam amaaa :D :D
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Açıklaması VAr Ama Yinede Yazayım... FIFA08 İn Bulunduğu Klasörden Data/Gui/Assets/Back Bu Yönergeyi İzleyip Back Klasörüne Atacaksın ;) Eğer Sende O Dosya Yoksa Oluştur ;) Ben bu sözü bi yerden hatırlayacam amaaa :D :D Seninkine Benzemiş :D Ama Senden Almadım Zaten Başka Nası Anlatabiliriz Ki :D
Volume Label Bak şimdi Bi Klasik Bİ yorum Yapcam :D Şimdilik güzeller Fakat İleride Daha Güzel Olacağına inanıyorum Ama Yinede Emeğine Sağlık --- Eline Sağlık -- Güzel Paylaşım Başarılarının Devamını dilerim ... Falan filan :D:D
uAYDIN09 ** Yav Sen(Volume Label) ali2can Ve Ben Bi Animasyon Yapmayı Araştıralım Başka Nası Gelişecez Dimi :D **
uAYDIN09 Onu Bulup Birde Temayıda Öğrendik Mi Süper Bir Ekip Çıkar KLarşınıza Ama FIFA09 u Bekleyin :D (Not: Belki FIFa08 in Sonlarına Yetişir Ve 1 Tane Çıkarırız :))
MertCelik Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Onu Bulup Birde Temayıda Öğrendik Mi Süper Bir Ekip Çıkar KLarşınıza Ama FIFA09 u Bekleyin :D (Not: Belki FIFa08 in Sonlarına Yetişir Ve 1 Tane Çıkarırız :)) umarız ;) :)
MertCelik bana G A L A T A S A R A Y 2000 Back yapar mısın?Bir de George Hagi Özel...? Çok sevinirim...Hatta özel msj'la msn'ini yazarsan çok çok çok sevinirim :)
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Onu Bulup Birde Temayıda Öğrendik Mi Süper Bir Ekip Çıkar KLarşınıza Ama FIFA09 u Bekleyin :D (Not: Belki FIFa08 in Sonlarına Yetişir Ve 1 Tane Çıkarırız :)) İnşallah görücez o günleri:)
ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Onu Bulup Birde Temayıda Öğrendik Mi Süper Bir Ekip Çıkar KLarşınıza Ama FIFA09 u Bekleyin :D (Not: Belki FIFa08 in Sonlarına Yetişir Ve 1 Tane Çıkarırız :)) Yok kardeş benim zaten kendi arkadaşlarım var ama yine teşekkürler...;) Ek olarak animasyon yapmayı bilen bir arkadaşım var sezo1905 kardeşimiz geçen sordum ama zor iş dedi;) saatlerce uğraşmak gerekiyormuş... Temaya gelince tema yapmasını ben de biliyorum;) O kadar uzun ve zahmetli bir iş değil:)
Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Onu Bulup Birde Temayıda Öğrendik Mi Süper Bir Ekip Çıkar KLarşınıza Ama FIFA09 u Bekleyin :D (Not: Belki FIFa08 in Sonlarına Yetişir Ve 1 Tane Çıkarırız :)) Vala Kanka Ben İşime Baqarım Eğer Öyle bi Düşüncen Varsa Tabiki Evet Derim bBekliorumm Kanx İyi Çalışmalar ...