ulutashus hiçbirşey anlaşılmıyor başlığından biraz daha detaylandırırsan cümlelerini insanlar sana daha çok yardımcı olacakatır.
ishakaltunisik bjk tv veya ntvspor yaması istiyorum yapabilirseniz linki buraya yollayn daha detaylı bilgi için ichaq@hotmail.com
ishakaltunisik Orjinal Mesajı Yazan: D1EH4RD NTV Spor ve BJK TV Popupsu arkadaşım indirdm ama olmadı ylmuyor
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: D1EH4RD NTV Spor ve BJK TV Popupsu o popupsları kim yapmış acabada kendi isminle koyuyorsun ?
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: ishakaltunisik kim yapmışsa eline sağlık teşekkur ederim Saol kardeşim , hırsızlarla uğraşıyoruz işte. :( http://soccercenter.net/forum/konu/104797/pn/1/pp/10/sm/1196291 bu linkte Türk Televizyonları Pacthi bulabilirsin.
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: ishakaltunisik YA BİLMİORDUM ÖZÜR DİLERİM TÜM HERKESTEN sana demedim zaten D1EH4RD'ı kastettim
D1EH4RD ben onu kendi dosyam olarak koymadım internette gördüm arkadaşında ihtiyacı varmış oraya koydum hem ben kendim yaptım vb. yazmadım sadece popupsu yazdım gördüğün gibi yani sen bana hırsız diyemezsin
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: D1EH4RD ben onu kendi dosyam olarak koymadım internette gördüm arkadaşında ihtiyacı varmış oraya koydum hem ben kendim yaptım vb. yazmadım sadece popupsu yazdım gördüğün gibi yani sen bana hırsız diyemezsin Dosyanın adına kendi nickini yazıyorsan bu düpedüz hırsızlıktır. Bak bakalım ne yazmışsın : d1eh4rd_popups.rar