oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 yorumlar için saolun:), oonniixx nondanın face lik resmini koyarsan denerim . Abi buyur bunlar işine yarar mı bilmem ama yaparsan çok sewnirim BU Önden Bu Yandan bi başka yandan Bunladan olumu yhoksa da bulimmi?
oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 önden daha büyük bi resmini bulursan olur ;) abi şu wa ama buda küçük şöle wa Bunladan olumu olusa ne zamana yapasınn:rolleyes:
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 önden daha büyük bi resmini bulursan olur ;) abi şu wa ama buda küçük Bu resimde bronzlaşmış biraz :D:D:D
ulutashus nondanın gözlerinde sorun var, bıyık olmaması lazım, burnuna bir update laızm benzememiş, dudaklarıda okadar kalın değil nondanın. Diğer facelerine nazaran ondan kötü olmuş ama dediklerimi updatelersen gayet güzel olur.
oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 Shabani Nonda Abi çok saol yha ellerine sağlık spppperrrrrr olmuş link ne zaman koyarsın acaba:rolleyes:
oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus nondanın gözlerinde sorun var, bıyık olmaması lazım, burnuna bir update laızm benzememiş, dudaklarıda okadar kalın değil nondanın. Diğer facelerine nazaran ondan kötü olmuş ama dediklerimi updatelersen gayet güzel olur. Kolaysa sn yap bnce sper olmuş bi tşkkür et istersen:mad:
ulutashus Orjinal Mesajı Yazan: oonniixx Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus nondanın gözlerinde sorun var, bıyık olmaması lazım, burnuna bir update laızm benzememiş, dudaklarıda okadar kalın değil nondanın. Diğer facelerine nazaran ondan kötü olmuş ama dediklerimi updatelersen gayet güzel olur. Kolaysa sn yap bnce sper olmuş bi tşkkür et istersen:mad: Saçmalıyorsun arkadaşım, bir defa nondaya benzememiş hem o benim dediklerimden alındfığını sanmıyorum ben tavsiyelerde bulunuyorum sadece, kötü olanıda beyenirsek arkadaşımız kendini nasıl geliştircek!!!
DenizUras yorumlar için saolun:) nonda nın linki ni koyuyorum şimdi. update çektim ama photoshop ta bi sorun var gösteremiyorum. arkadaşlar o edit de çalışırken elektrikler kesilmişti daha önce kaydettiğimi sanıyodum ama olmamış baştan çalışıcam o edit te sonra link i koyucam :(
DenizUras shabani nonda link : İNDİR normalde oyunda nonda yok sonradan ekleme olduğu için siz cmden ip sine bakın dosyalardaki 50001 le nondanınb ip ini değiştirin ;) sonra sorunsuz çalışır :) Selçuk Şahin Link : İNDİR