Giray553 Orjinal Mesajı Yazan: gsmehmetfgs ulutashus o mehmet topal texturesi sana ait deil o ossss un yapmıştır Eminmisin dostum bak kesin olduğunu bilmeden bu tip şeyler demek ayıptır?
DenizUras arkadaşlar çok kısa sürede Ashley Cole u yaptım bn pek beğenmedim ama yinede paylaşmak istedim Ashley Cole
ali2can3 Orjinal Mesajı Yazan: Giray553 Orjinal Mesajı Yazan: gsmehmetfgs ulutashus o mehmet topal texturesi sana ait deil o ossss un yapmıştır Eminmisin dostum bak kesin olduğunu bilmeden bu tip şeyler demek ayıptır? Nesi ayıptır nesi nedir ya bırakın terbiyesizliği! Resmen osssun face texturesi o...
ulutashus ya ne diyonuz ya kendi ellerimle yaptığım şeyi bilmiyecekmiyim ne saçmalıyosunuz! İnsanları elinizde bilgi olmadan suçlamayın, bu forum iyice gereksiz insanlarla dolmaya başladı. Benim texturem alın!!!
wickedqame **SaoL ama ben Rüştü'nün face'İne gerek oLduqunu hiç düşünmüyorum.. oyunda gayet benziyo zaten..**
DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame SaoL ama ben Rüştü'nün face'İne gerek oLduqunu hiç düşünmüyorum.. oyunda gayet benziyo zaten.. face i ben seçmedim istek üzerine yaptım ;)
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame SaoL ama ben Rüştü'nün face'İne gerek oLduqunu hiç düşünmüyorum.. oyunda gayet benziyo zaten.. face i ben seçmedim istek üzerine yaptım ;) Hmm.. Gördüm tamam..
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 lampard ı yaptıktan sonra bi iki face denemesi daha yaptım ama olmamıştı . bırakıyorum bu face işini dedim. ama sonra bi ışık geldi face yapmalıyım dedim:D sonra torres i yaptım ve size sunuyorum buyrun: buraya isteklerinizi yazarsanız olduğu kadarıyla istekleri yapabilirim:) yorumlarınızı bekliyorum Ya Acıların Çocuğu gibi olmuş
DenizUras Fenerbahçenin Süper Sarısı; Diego LUGANO Saçının üstünü resimdekiyle aynı yaptım ama çok kötü durdu sonra tekrar bu hale getirdim umarım beğenirsiniz . . .
ulutashus yüz hatları veya gözlerddeki hataları düzeltmişssin facelerin baya temiz ama birazcık benzerlik sorunu var