FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 lampard ı yaptıktan sonra bi iki face denemesi daha yaptım ama olmamıştı . bırakıyorum bu face işini dedim. ama sonra bi ışık geldi face yapmalıyım dedim:D sonra torres i yaptım ve size sunuyorum buyrun: buraya isteklerinizi yazarsanız olduğu kadarıyla istekleri yapabilirim:) yorumlarınızı bekliyorum bu fernando toresmi ben ormanda yaşayan şempanzelere benzettim umarım kırılamışsındır :D :D
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 bi kaç gün aradan sonra yine face lerimle sizlerleyim . . . Mevlüt Erdinç gerçekten güzel ama yüzü birazdaha genişletirsen daha iyi olur. Zayıf gözüküyor aynen adam gerçek gibi ama kafa zayıf :+
rapboyz evet bak bende yollasam valla bi tek kendi facemi yapamıyorum sadece hangi modeli seçeceğime yardım etsen yeter onaylarsan resmi özelden yollarım
DenizUras arkadaşlar bu sondu daha istek face almıyorum . Çünkü Yetiştiremiyorum :D. uAYDIN09 senin kadreşininkinide koyuyom şimdi xd
__MeTeHaN__ alex link göremedim ya da koymadınız bi yardımcı olun senin alex face iyi olmuş link yok bi tane buldum o da gözü yok gibi:D çinli mi japon mu kör mü belli değil deli gibi aranıyom Bu arada facelerin gittikçe güzelleşmiş hepsine baktım bravo
DenizUras Flood yaptığım için özür dilerim ama , arkadaşlar ben burda uğraşıyorum buraya bişe koymak için emeğe biraz saygı gösterin. okuduğunuz konulara yorum yazın. illa olumlu bişe yazmnıza gerek yok. düşüncenizi belirtin yeter.
DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: BERoKoNy önder turacıyı qöremedim.kendini qelistirmişsn eline saqlık teşekkürler kardeş snden başka kimse bişe yazmadı . saol :D