arkadaşlar ben galatasarayla 2008-2009 sezonundayım.geçen sezon tr kupasını ve tsl yi kazandım.fakat kadromu baya deiştirdim.örneğin h. şaşı ve ü. karanı + 5 m euroyu verip guardado yu aldım.örneğin karan 2008 de 22 golle tsl gol kralı olmuştu.hasan şaşta sağ kanatta sürekli oynattığım bi futbolcuydu ve 24 maçta 3 gol 11 assit yapmıştı.bide tr kupası finalinde ts ye gol atıp kupası kazanmamı sağlamıştı.ama ben yaşlandılar die gönderdim.guardado ise sakatlandı ve 5 ay yokmuş.sol kanatta arda ve carrusca yı sattım.sol kanatta sadece volkan bekçi kaldı ve şl ön elemesinde villareal var.bana sol kanat için önerebileceğiniz ucuz bi genç yetenek var mı?ayrıca forvette ise sadece nonda ve serkan çalık var.bide önerebileceğiniz bi forvet varmı.fiyatı önemli deil cünkü bütün parayı forvete ayırdım :D.ayrıca 4-2-3-1 taktiği ile oynuyorum ve kadro kurmamda yardımcı olabilirmisiniz.
kadro şöyle:
kale:Ustari,Aykut,Orkun
Defans:Sabri,uğur,h.balta, volkan yaman, servet,emre aşık,orhan ak,song,ilhan demirci, muslu nalbantoğlu
orha saha:Ayhan,linderoth,guardado,m.topal,mtopuz,,barıs özbek,volkan bekçi,lincoln
Forvet:Nonda,Serkan çalık
Not:Guardado ve barış sakat