ZlaTaN_ibrahimovics Uefanın Resmi sitesinde yapılan bir ankete göre bu yıl Fenerbahçe Şampiyon Olucak.Anket sonucu Yorumları Bekliyoruz
soccerkoray kezman transferi iyi. appiah ve maldonado yu da alsan. atalarımıza güven: bedava sirke baldan tatlıdır.
ronaldo_mert_1907 saolun beyler.2 dünya starı daha yolda biri yerli biri yabancı bu transferler bittince kiimse bizi durduramaz...
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: falcon_614 Ayptır sorması ama bu kadar para nerden geliyo:) 3 sayfa boyunca bu sorunun gelmesini bekledim valla:). Harbi nerden geliyor bu para.
ronaldo_mert_1907 beyler bizim indirdiimiz yamadan. Bnnde 58 Milyon DOlar vardı ayriyetten bütçe ayarlamasından da 50 milyon küsür para aldım yani bi dahaki sezonun bütçesini kullandım ben.Ayriyetten Edu yu 9 Milyon dolara sattım.
ronaldo_mert_1907 cl 1. maç;(yeni transferler şov yaptı!!) transferler; 26 Milyon Dolara fenerbahcede. 23.5 Milyon DOlara Fenerbahcemizde.
ZlaTaN_ibrahimovics Galatasaray Kezmandan sonra kaleyede bir Takviye yaptı.Real sociedad kalecisi claudio bravo Galatasarayda Profili Galatasaray-Kayserispor Süper kupa maçı ss si az sonra
ZlaTaN_ibrahimovics Galatasarayda transfer atağı devam ediyor.Kezmanı alarak forvetini cladudio yu alarak kalesine takviye yapan sarı kırmızılar santos lagunanın çok yönlü genç yıldızı edgar castiilo ile sözleşme imzaladı Profil Yorumları bekliyoruz
ZlaTaN_ibrahimovics Benimkinin 26 M Dolar :) Asla hile yapmadıgımızdan emin olabilirsiniz yeni transfer patchı yüklemistik hosumuza gitti kewell meira felan bayağı gerçekci oluyor
ZlaTaN_ibrahimovics **Türk Futbol Tarihinin En büyük derbisi olarak kabul edilen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi SS'Leri az sonra gelicek.** **YORUMLARI BEKLİYORUZ.BU ARADA LİGDE İLK MACIMIZI YAPTIK Ş.LİGİNDEDE YAPTIK.SS'LERİ 5 HAFTADA ATICAZ.SADECE DERBİYİ BİTER BİTMEZ ATICAZ**
soccerkoray Orjinal Mesajı Yazan: ronaldo_mert_1907 van der vaart ı tanımadnmı lfdıhfdoıhfaşo yuh yok tanıdımda ilk başta görmedim. nihatın altında kaleci vardı o zannettim:)
ronaldo_mert_1907 MÜTHİŞ MAC BERABERE ! İlk yarıda Galatasaray İKinci yarıda Fenerbahce oynadı ama eşitlik bozulmadı...Fnerbahce Galatasaray deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.Hunt. maça damgasını vurdu.