Arkadaşlar sizlere GS & FB 2009 Güncelleştirmesi VERSİYON 2 yi sunuyorum. VERSİYON 1 deki sorunlar halledilmiştir. Yamanın içeriği:
-> Galatasaraydan 12 oyuncunun oyun içi faceleri ve 20 oyuncunun minifaceleri. Fenerbahçeden 15 oyuncunun oyun içi faceleri ve 14 oyuncunun minifaceleri.
-> GS ve Fb nin şuanki mevcut kadroları.
-> Galatasaray ve Fenerbahçedeki oyuncuların gerçek yetenekleri.
-> Galatasarayın yeni formaları yamada mevcuttur.
Minifaceler :
Galatasaray Kadrosu :
Fenerbahçe Kadrosu :
Galatasaray Formaları :
KURULUM:
-Öncelikle oluşabilecek bir soruna karşı önlem alabilmek içim "C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn" deki fifa.db dosyasını yedekleyin.
-İlk olarak Dosyalar klosörü içerisindeki dosyalarını "C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data" ya kopyalayın. Kopyaladıktan sınra fatbhbuilder'a çift tkılayın açılan küçük pencerede "BUILD" tuşuna basın. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra gelen uyarıya tamam diyin ve çın.
-Sonra CM 08 programını indirip bilgisayarınıza kurun. Kurduktan sonra CM 08 programını açın üstten File>Open - FIFA 08 e basın. Bastıktan sonra gerekli yüklemeler yapılacak. Yüklemeler bitince üstteki tuşlardan sırasıyla Patch>Load a basın bir pencere açılınca üstteki Load tuşuna basın ve Dosyalar klosörü içerisindeki "GS & FB v2" dosyasını seçip aç deyin. Açıldıkdan sonra üsteki "Import" tuşuna basın ve bekleyin. Bittiği zaman pencere kapanacaktır. Şimdi Üstte File>Save e basın ve kaydetmesini bekleyin. Kaydettikten sonra CM 08 i kapatabilirsiniz.
-Oyunu açmadan önce Belgelerim deki FIFA 08 klosörünü silin aksi taktirde oyun hata verebilir.
NOT: Arkadaşlar facelerin yapımcısı ben değilim ben transfeleri, oyuncu yeteneklerini, kadroları, minifaceleri kendim yaptım. Formaları ve faceleri ise bu sitenin face ve kit makerlarının başlıklarını takiben heryerden toplaya toplaya oluşturdum.
DOWNLOAD LİNKİ: iNDiR