ronaldo_mert_1907 ajax türk teknik adam mert le anlaştı.bu haber türk ve hollanda ajanslarına bomba gibi düştü!! (ss de sorun var)
Cemil KAYA **bizde sertaçla boyle bır ortak kariyer yapmıştık sertaç ajax ben psv olmuştu ama sertaç benı ezdi resmen o zaman bakalım burda kım başarılı olacak ıkınızede başarılar**
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA bizde sertaçla boyle bır ortak kariyer yapmıştık sertaç ajax ben psv olmuştu ama sertaç benı ezdi resmen o zaman bakalım burda kım başarılı olacak ıkınızede başarılar Öyle deme Cemil Abi ligin yarısına gelememiştik :) Başarılar forumdaki ikinci PSV-AJAX kapışmasında. Favorim ve desteklediğim takım tabiki Ajax :D
kloseumut Bende psvyi tutuyorum ama bu kariyerde ajax daha şanslı.ikinizede başarılar..Nerden çıktı bu son zamanlardaki hollanda(psv-ajax) tutkusu
ayhan_cavani. Hollanda Süper Kupasında Müthiş Derbi.PSV EİNDHOVEN-AJAX AMSTERDAM.Geçen yıl Hollanda kupasını kazanan ajax mı ligi kazanan psv mi bu kupayı kazanıcak Bugüne Kadar Oynanan Maçlar Sıcak gelişme.Brezilyalı Forvet VAGNER LOVE Psv de