Abi valla transferlerin yerinde olmuş.Hele ki Matias Sanchez'e hayran oldum.Ön liberonun vazgeçilmez ismi ve takımın anahtar oyuncularından biri olacaktır.
Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC
Transfer dedikoduları gerçekten ayrı bir zevk katıyor kariyere. Yayınlamayı bilsem ben de birkaç dedikodu çıkartmak isterdim :p Şimdilik takipteyim hadi rastgele :D
mete tolga bu işi çok ıyı yapıyor bence sende yaparsın transfer dedıkodusu değilde başka bırseyler düşün hep aynı kısır döngü üzerinde donmeyelım sıkıcı olmasın
Abi teveccühün.:) Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Kariyere yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana..

Tolga Kızılçay yazdı..

ORADAYDIM
Dün gece Kayserispor'un yeni açılan stadı Kadir Has'taki imza törenindeydim.Kayserispor yönetimi tam kadro ile oradaydı.Stadyum beklenilmeyecek kadar doluydu.Yeni transferler Sanchez,Obua ve Dego'nun yüzünde güller açıyordu.
Törende bu 3 futbolcuyla ilgili görüntüler sinevizyonla Kayserililere aktarıldı.Futbolcular mikrofonlara zaferle,yeni bir başlangıçla,umutla ilgili sloganvari konuşmalar yaptılar.Kayseri'deki geçen seneden kalma bayram havasının etkisi hala hissediliyordu.Şehir ve kulüp yeni oyuncular ve yeni stadla beraber daha bir kaynaşmış ve daha bir yüreklenmişti.Başkan,Asbaşkan dahil herkes Kayseri'nin geleceğinden bahsetti.Bunlar oldukça iddialı konuşmalardı.Gözler ise Cemil Kaya'yı arıyordu.O ise saha kenarında sessizce olanı biteni seyrediyordu.Kayseri'deki bu gurur gecesinde o da,gururlu ve vakur olarak etrafına bakıyordu.
Cemil Kaya'nın özellikle yeni transferlerle ilgili onca spekülasyona rağmen hiçbir yorum yapmaması dikkat çekiciydi.Tam farklı şeyler düşünüyorken Fotomaç'tan yakın arkadaşım Mete'nin söylediği şeyle fikirlerin değişti:"Kaya'yı tam yeni futbolcuların tanıtıldığı,seyircilerin alkış fırtınası kopardığı ve habercilerin hayranlıkla fotoğraf çektiği sırada,hırsla dişlerini sıkarken ve iki elini yumruk yaparak kendine doğru çekmek suretiyle bağırarak 'girdi miii?' derken gördüm.":)
Bu kesinlikle bir isyancının tavrı olmalıydı.Kaya,tüm medyaya,tüm 'şakşakçılar'a ve en önemlisi İstanbul hegamonyasına karşı Anadolu'dan bir isyan başlatmıştı...
Tolga Kızılçay(Dukebox)-Milliyet
Her zaman olayların tam göbeğinde..:)

:D:D