Valla ben en son ne zaman senin kariyere mesaj yazdım..Ara sıra zaman kıtlığında girerken en son hangi maçta kaldım hiçbirini hatırlamıyorum..
İlk başlarda zamanım olduğundan kendimi de içine katıp,*Milliyet Gazetesi Muhabiri Tolga Kızılçay* olarak yer aldığım kariyere bakmayalı belki de 20-25 gün oldu.
Cemil abi öncelikle kusra bakma,ama girebilecek durumda olsam zaten seni yalnız beni de mahrum bırakmazdım bu eğlenceden..:) Bundan sonra sürekli takip edeceğim inşallah,senin kariyerlerini izlemeyi de özlemişim hani..;)
Dediğim gibi nerde kaldığımı hiç hatırlamadığım için,şöyle üstünkörü baktım.Lazio uçmuş tabi,öne çıkan oyuncular da var.Sanırım son safhada,sezon sonunda ayrılmayı düşünüyorsun.Premier Ligi pek sevmezsin ama oraya da uğrama zamanı artık..Benim orada çok sevdiğim bi takım vardır:*Charlton *..Eğer 1.ligdeyse gönlüm o takımı ister ama sanırım sen daha fazla Tottenham,Newcastle kıvamında takımlar istersin..
Bir Tolga Kızılçay klasiği olarak baya bişiler yazdım yine:D.Merakla bekliyorum abi,bundan sonra hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak dileğiyle ;)..