ŞOK ŞOK ŞOK!... CEMİL KAYA SEZON SONU BIRAKIYORMU....

Lazio da şok gelişmeler yaşanıyor cemil KAYA lige verilen ara nedeniyle istanbulda tatil için ailesinin yanına geldi.Fotomaç Galatasaray yazarlarından Ahmet GÜRBÜZ cemil KAYA yı evinde ziyaret etti. Cemil KAYA bizi kırmayıp evinin bahçesinde kısa süreli bir sohbet yapmamıza izin vererek ne kadar mütevazi oldugunu bir kez daha gösterdi.İşte bu sohbetten çıkan önemli detaylar.
A.G: Hocam öncelikle Türkiyeye hoşgeldiniz.
C.K: teşekkürler ahmetcim özlemişim vatanımı herşey çok değişmiş.
A.G: Sayın Kaya italyada günleriniz nasıl geçiyor alışma süreci bitti galiba artık.
C.K: Evet artık alışma devri kapandı sizinde gördüğünüz gibi pizza ve makarna yemekten 84 kilo ya çıkarak fazlaca alıştıgım gözler önünde.
A.G: Lazio ile ilk sezonda şampiyon oldunuz çok ünlü oyuncular aldınız ve artık bitti denilen adriano dan kral yarattınız bunun için ne soyleyeceksınız.
C.K: Sayın Gürbüz öncelikle şunu soylemek isterım lazio nun başına geçtiğimde takım çok ıyı durumdaydı hem kadro olarak hemde moral olarak ilk dönemlerde alışmakta sıkıntı çektık ama daha sonraki gunler başarıyı getirdi Adriano transferi bizim için bir kumardı inter artık onu istemiyordu ve bedelsiz olacağı için kadromuza kattık ama bu sezon 21 maçta 22 gol atarak ligde harika bır durumda 30 golu gecerek avrupa gol kralı olacak ve altın ayakkabı alacak emınız buna.
A.G: Hocam Şampiyonlar Liginde 2. turda rakıp Arsenal sizce turu geçebilecekmısınız.
C.K: Ahmetcim biz herzaman turu gececek güce sahıbız rakıbın kım oldugu önemli değil hedef şampiyonluk onun için gecmek zorundayız.
A.G: Hocam sezon sonu artık lazio dan ayrılıp başka bır takıma gıtme planınız varmı üstünüzde Galatasaray forması görüyorum Türkiye ye dönme planınız varmı.
C.K: Döndüm işte bak türkiyede yım ahmetcim :D:D:D. Yok bu sezon takımı nerde bırakacağım çok önemli ahmet eger ki CL de şampiyon olur, coppa italy ve serie A şampiyonluğu alırsam ve avrupa süper kupasında oynamaya hak kazanırsak takımı bırakmam ama ciddi bir teklif gelirse o zaman düşünebilirim.
A.G: Peki Hocam üstünüzzdeki forma ?
C.K: O hiç üstümden çıkmadıki ben doğduğumdan beri Galatasaray lıyım :D
A.G: Hocam size çok teşekkür ediyorum bizi kırmayıp bu içten sonbeti yapmamıza şans verdiğiniz için çok teşekkürler italyada umarım daha da başarılı olursunuz.
C.K: Ben teşekkür ederım Ahmet her zaman beklerim ama ramazan ayındayız bir ikramda bulunamadık keşke iftara gelseydın :D:D iyi dileklerin için sağol umarım başarılı olup türkün adını tüm dunyaya duyaracağız.
A.G: İnşallah Hocam...
Fotomaç Gazetesi Spor Servisi-- Ahmet GÜRBÜZ