Orjinal Mesajı Yazan: BoysOfHell_41
Adriano çok iyi form tutmuş her maç atıyor.. Ayrıca Lyon galibiyeti içinde tebrikler..
evet ahmet adriano çok ıyı durumda son maçlarımla beraber ligde oynadığı 10 maçta 10 gol atark değişik bir rekora imza attı diyeniliriz
Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti
tebrikler Cemil abi şampiyon olmuşsun,saglam transferler yapmışsın,cl grubun rahat çıkarsın yeni sezonda başarılar:)
sağol yasin transferler iyi en çok vidal işime yarıyor ön libero oynatıyorum ve defans yonü ağır batığı için az gol yemeye başladık sayesınde
Orjinal Mesajı Yazan: Pierre Van Hooijdonk
Abi Vidal güzel transfer, ŞL grubun rahat bu sen ŞL almanı bekliyoruz başarılar abi.
sağol emre vidal bu sezonun en flash transferi diyebılırız ve CL de kesin başarı gelcek bunun sözünü verebilirim
Orjinal Mesajı Yazan: MeTe_Chelsea FC
Şampiyonlar liginde çok kolay bir gruptasın abi. Maç kaybetmeden çıkarsın diye tahmin ediyorum. Bu çıkışın da sezon sonuna kadar devam eder inşallah :)
evet mete gurup çok kolay en zor rakıp lyon zaten 2. torbadan girdik guruba onun için kolay geldı seneye 1. torbada oluruz buyuk ıhtımal ama suana kadar gurupta 3 te 3 yaparak 9 puan aldım çıktım sayılır artık
Orjinal Mesajı Yazan: Cliff
Uzun zamandır siteye giremiyordum neler olmus oyle, yeni takımın başına geçmişsin bir de şampiyon olmuşsun :eek: Tebrikler.
ßu sezonda CL'de en az yarı final bekliyoruz :cool:
ßaşarılar
evet uzun zamandır ortalarda yoksun gözümden kaçmadı zaten yok yazıldın :D:D:D neyse tekrar geldiğine göre hoş geldin CL de fianl hedefim ama bakalım
evet arkadaşlar herkeze zaman ayırıp yorum yazdığı için teşekkürü bir borç biliyorum çok SAĞOLUN ve yeni maçlarımı yayınlıyorum

LAZİO SERİ BİR ŞEKİLDE YUKSELİŞİNE DEVAM EDİYOR
lazio fiorentinayı 2-0 yenerek yukselişine devam etti ve ligin zirvesine hızlı adımlarla ilerlemeye başladı

DEPLASMANDA LAZİO DAN 3 GOLLÜ GALİBİYET
lazio formunun zirvesinde ve ligde önüne gelene bir tekme derler ya ondan yapıyor işte

JUVENTUS MAÇINDA BEKLENMEDİK ŞOK
lazio formunun zirvesınde iken kendi sahasında kaybettiği maçla buyuk bı şok yaşadı

LAZİO ŞOKTAN ÇABUK ÇIKTI
lazio triestina karşısında şoktan çabuk çıktı ve maçı kazanarak 3 puan aldı

ROMA DERBİSİNDE ALIŞILDIK BİR SAHNE
roma nın iki buyuk takımı olan lazio ve roma arasında oynanan dev maçta her zamankı gıbı alışıldık bır sahne yaşandı ve yıne maçı lazio kazandı

SERİE A DA 11. HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE LAZİO DOLUDİZGİN
lazio şampiyonlar liginde lazio 3. maçında yıne 1-0 kazanarak 3 puan aldı ve 9 puana ulaştı