MİLLİYET TEN YILIN RÖPORTAJI

Milliyet gazetesi spor müdürü tolga KIZILÇAY Kayserispor teknik direktörü cemil KAYA yı istanbul daki osfisinde ziyaret etti ve çok özel bır Röportaj yaptı ronaldo dan şampiyonlar ligine avrupa tekliflerinden kayseri nin geleceğine kadar herşeyi soran KIZILÇAY çok samımı cevaplar aldı işte röportaj.
T.K.--> Öncelikle bize zaman ayırıp ofisinizde ağırladığınız için teşekkür ederiz sayın KAYA
C.K.--> Ne demek tolga cım bız basının her zaman bılgı almasından yanayız ustelık istanbula işlerım vardı gelmışken ıyı oldu görüşmemiz
T.K.--> Hocam ilk sorumu transfer politikanız hakkında sormak ıstıyorum genelde genc ve yıldız olma potansıyelı olan oyuncularla çalışa bırı olarak 32 yaşındakı ronaldo yu nıye aldınız
C.K.--> Evet aslında ılk sorunun bu olmasını bekliyordum şöyle cevap vereyım ronaldo dunya tarıhının en buyuk yıldızlarından bırı ve bonservisi elindeydi aslında pek nıyetlı değildik ama taraftarımızın yoğun yıldız transfer baskısı bonservısı elınde olna ronaldoyu bıze aldırdı açıkcası ve sonuç fiyasko oldu şuan ronaldo kadro dışı onun yerıne obua yı kadroya soktuk.
T.K--> Peki hocam bundan sonra başka bır yıldız alacakmısınız.
C.K.--> Bu şekilde hayır tabiki.
T.K.--> Sayın KAYA şampiyonlar ligi hakkında ne düşünüyorsunuz liverpool rakıp hedefınız nedır.
C.K.--> Evet liverpool çok zor bır rakıp ve bende bu akşam 20:45 ucağıyla ıngıltereye newcastle-liverpool maçını seyretmeye gidiyorum bu tur çok önemli eger bu turu gecersek ben finale kadar yolumuz açılır diyorum ama önce rakip liverpool ve onlardan korkmuyoruz.
T.K.--> Anladım umarım kazanırız Türk futbol tarıhi adına çok önemli. peki hocam sene sonu kayseri den ayrılmayı düşünüyormusunuz.
C.K.--> aslında suan için oyle bır planım yok werder ve psg teklıflerıni reddettim ben bır Türk takımıyla avrupada başrı istiyorum eger kayseriden ayrılırsam avrupada ust duzey bır takıma gıderım.
T.K.--> Peki hocam son olarak sunu sormak istiyorum gelecek sezon kayseride kalırsanız takımdan gidecek ve yenı gelecek oyuncularla ılgili bır çalışmanız varmı.
C.K.--> Evet tehlıkelı bir soru bu içinde tuzaklar var yanlız şöyle cevap vereyım bızde transfer 365 gün bitmez.( burada karşılıklı gülüşürler)
T.K.--> Çok politik bır cevaptı. Size tekrar teşekkür ediyoruz Sayın KAYA bizi kırmadığınız için.
C.K.--> Bende ilginize çok teşşekkür ederim sayın KIZILÇAY her zaman beklerım.
MİLLİYET GAZETESİ SPOR MÜDÜRÜ
TOLGA KIZILÇAY