Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: beqo 2 shaktar galibiyeti ve bi lyon beraberliği ile 2.tur a yürürsün abi bencede hatta lyonu da yeneceksin. belkıde bırde valencıa beraberliği olur bellı olmaz tabı burarada konunun 300. mesajını atmak bana nasıp oldu
Turkz3ar Gruptan cikacagina ben sahsen inaniyorum abi... Valencia macini unutup shaktar macindan 3 puan almaya bakalim
Cemil KAYA KAYSERİ ANTEP KARŞISINDA KEYİF YAPTI VE KAYSERİSPOR SONUNDA KAYBETTİ KUPANINDA ASLANI KAYSERİSPOR AVRUPAYA ADIMIZI KALIN PUNTALARLA YAZDIRIRYORUZ
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: beqo sivas kazası hariç maçlar güzel gitmiş devamı gelio mu bgn? akşam devam edeceğim ozaman atarım
hsyn22 Abi helal olsun valla çok güzel. Başından beri takip ediyorum bu kariyeri. Bu arada Igor Burzanoviç'in profilini koyar mısın?
Cemil KAYA taktik ve kadrom burzanoviç i aldığımda degeri 500 K idi 1 mılyona aldım şimdiki değeri ise dudak uçukalatıyor
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Boys Of Hell_41 Burzanovic gerçekten çok faydalıymış 15 maç 7 gol 6 asist çok ii bi istatistik ve üstüne koymaya devam ediyor bu başarısının gittiğim takımda onuda yanımda götürebilirim belki
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Boys Of Hell_41 Burzanovic gerçekten çok faydalıymış 15 maç 7 gol 6 asist çok ii bi istatistik ve üstüne koymaya devam ediyor bu başarısının gittiğim takımda onuda yanımda götürebilirim belki Kayseriyle olan kariyerini bitircekmisin?
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Boys Of Hell_41 Kayseriyle olan kariyerini bitircekmisin? bu sezondan sonra 1 sezon daha kalırım belkı ondan sonra ayrılacağım