KAYSERİSPOR AVRUPA'DA GÖĞSÜMÜZÜ,TÜRKİYE'DE TARAFTARLARININ İŞTAHINI KABARTIYOR
Geçen sezonun şampiyonu Kayserispor,bu sezonda da kendisini kanıtlamak için önüne çıkan en büyük engeller zincirini olabildiğince az kayıpla atlattı.Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray gibi şampiyonluğa oynayan takımlarla olan maç trafiğinin arasına bir de ŞL maçı eklendi.
Galatasaray hariç diğer maçlarda 3 puanı hanesine yazdıran Kayserispor'un;İBB karşısındaki talihsiz yenilgisi biraz canları sıksa da,taraftarlar bu büyük maçlardan iyi sonuçlar almaktan mutlular.Basına demeç veren Kayserispor taraftar sözcüsü Tarık Dalgalandımdaduruldum şunları söyledi:"İki sezondur Kayseri şehri inanılmaz şeyler yaşıyor.Bu stadda Inter'i gördük,Benfica'yı gördük.Daha da iyi olacağız inşallah.Cemil Hoca bizi yalnız bırakma!!" Futbol Şube Sorumlusu Niyazi İşbilir ise,Cemil Kaya'ya Sampdoria'nın resmi teklifte bulunması üzerine:"Biz hocamızla konuştuk,beni buraya çağırıp ve kurulu toplayıp boşuna yorulmuşsunuz.Kayseri'ye önemli başarılar tattırmadan hiç bir yere gitmiyorum dedi,şu anda camia olarak müthiş bir birliktelğimiz var.Bunu biz de bozmak istemiyoruz." dedi.
Bazı kaynaklara göre ise Cemil Kaya'nın asıl amacı,bu sezonu da geçirdikten sonra uygun bir teklif geldiği takdirde daha büyük bir ligde antrenörlik yapmak.Gerçekten Kayserispor'un Kaya'yı elinde tutması zor görünüyor.
Milliyet Spor